Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mit tesznek, miutan kikosarazta oket egy olyan csaj, aki tenyleg tetszik nekik?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 14:07
2/9 anonim válasza:
Semmit? O.o van még egy csomó ugyanolyan ha nem, jobb lány. Lesz másik, akinél kölcsönös lesz :)
3/9 anonim válasza:
Nem tudom ilyenben még nem volt részem én általában a csajokat szoktam kikosarazni , csak ez ma már egyre ritkábban sőt soha nem fordul elő mert már mindenki ismer :( ( nem vagyok meleg , csak idealista! )
4/9 anonim válasza:
1., az akkor van, ha szerelmes is volt az ember. Ha csak tetszik, akkor semmit.
5/9 A kérdező kommentje:
De utana foglalkoznak meg a csajjal? Koszonnek neki, nezik a csajt, mosolyognak ra?
2014. dec. 4. 14:09
6/9 anonim válasza:
1-2 napig kicsit letört vagyok, rossz a hangulatom (bár annyira nem lehet látni rajtam), majd keresek valaki mást.
Nem fogok sírni utána, ha nem kellettem neki, akkor ez van. Nem kaphatjuk meg mindig azt, amit akarunk.
8/9 anonim válasza:
#4 Attól még, ha szerelemes minek sírna egy olyanért, akinek valamért nem jön be?! Szerintem ezen csak azok sírnak, akik ilyen kis érzékenyek.
Köszöni mért ne köszönne, attól, ha a csaj valamért így döntött. Elfogadta, hogy ez van. De szerintem mosolyogni már minek?!
9/9 dominik19981120 válasza:
Nekem pont egy ijen ok bol tőrt el a kezem
#8 nekem szét verték az arcom és nem sirtam de egy lánymiat meg igen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!