Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én miért vagyok ilyen selejtes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért vagyok ilyen selejtes, hogy senkinek nem tetszem? "Legyünk csak barátok", de igazából még annak se kellek

Figyelt kérdés

Régen zárkózott voltam nagyon, akkor még megértettem, hogy azért, mert szorongok, negatív a kisugárzásom, és ez riasztja az embereket. Változtattam (nem egyik napról a másikra, ez hosszú folyamat volt), külsőleg és belsőleg is. A munkámban sikeres vagyok, szeretem, amit csinálok, és megtalaltam azokat a dolgokat, amik feltöltenek, erőt adnak a mindennapokhoz és van hozzá kedvem.

Viszont ugyanott tartok, hogy nem kellek senkinek. Nem nyomulok görcsösen, nem erőltetek semmit, de ha nagy ritkán megtetszik egy srác, akkor próbálkozom, de nem jön össze semmi, ami már nekem a szex miatt is aggályos kezd lenni, mert már nagyon vágyom rá, de nincs kivel megélni. (Nem kellenek privátok😭)

Barátkozás is nehezemre megy, mert hiába megyek közösségbe, hogyha ők nem azért mennek oda, hogy barátkozzanak. Munkahelyen meg nincs olyan, akivel elmehetnék ide-oda. Van két barátnőm, és ennyi.

Egyszer voltam szerelmes, de kevés voltam a sráchoz minden tekintetben, és azóta belebetegedtem ebbe, mert mindenkit hozzá hasonlítok. Próbáltam népszerűtlenebb srácokkal is, de ha nem jön be külsőre, nincs vonzalom, akkor megette a fene az egészet.

2023. szept. 3. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#5-#6 vagyok.

Ne haragudj meg, de én azt látom, hogy te meglehetősen negatív és destruktív hozzáállású vagy. Talán némi irigységgel vegyítve. Ami persze részben érthető, mert a sok csalódás fel tudja őrölni az embert. De te egész egyszerűen eleve negatívan, és kicsit támadóan állsz hozzá mindenhez. Elmondtam, hogy nem csak téged értek csalódások, de ennek ellenére az ember ha nem dől a saját kardjába, akkor csak idő kérdése, hogy mikor talál rá a boldogság. Ebből te mit szűrtél ki? Azt, hogy neked mennyivel sokkal rosszabb, mint nekem. Meg sem vagy hajlandó látni a pozitív dolgokat, azt keresed, hogy miben hol találod meg a negatívumot. Utána meg azért még egy kis önsajnáltatás is belefér ("a valódi énem nem kell senkinek"), amivel eleve kizárod minden pozitívum lehetőségét, és minden pozitív válasz legitimitását. Mert akárki akármit mond, innentől ezzel leráztál magadról minden pozitív, konstruktív irányú véleményt.

Nem akarok kisregényt írni (így is elég hosszú lesz/lett), de ha valaki eleve elzárja magát a pozitívumoktól, akkor az soha nem lesz boldog. Na, ezt csinálod te. Látszólag segítsgégért jöttél ide, de mindenhol azt keresed, hogy mibe tudnál belekötni. Ez amellett, hogy a saját lelki világodnak nem tesz jót, azért jó, ha tudod, hogy nagyon sokat elvesz az ember vonzalmából. Nyilván ezzel nem azt mondom, hogy ess át a paci másik oldalára, és legyél egy beképzelt, egoista rüfke, de az sem jó, ha ennyire negatívan állsz a dolgokhoz. Attól, hogy valaki valamiben (egyelőre) sikertelen, még nem kell, hogy ennyire egy begubózott sündisznó is legyen. Akár párkapcsolatilag, akár barátilag mind tudnék példákat mondani olyanra a saját közvetlen környezetemből, akik lehet, hogy még nálad is sikertelenebbek voltak, de mégis megtalálták a boldogságot. Pedig életük egy pontján jelentősen maguk alatt voltak. Egy különbség van köztük, meg a te hozzáállásodhoz képest: az, hogy nem tuasították el a pozitív közeledést.

Egyébként azért is akartalak barátilag megismerni, mert tudtam volna még jópár konkrét példát felhozni a közvetlen környezetemből, akik - bár nem tudom a korodat - szerintem még nálad is rosszabb helyzetben voltak, mégis sikerült megtalálniuk a számításukat a magánéletben is, és más téren is. Csak mondjuk itt nem szívesen teregetném ki sztorijaikat.

2023. szept. 4. 20:49
 12/13 A kérdező kommentje:

"akik lehet, hogy még nálad is sikertelenebbek voltak, de mégis megtalálták a boldogságot"

Oké, és mennyi akaratom lehet egy ilyen után? Mire mondhatom azt, hogy nem? Nekem túl sok véleményem nem lehet, mert nem lenne más választásom, mint neki megfelelni, mert ha szakít velem, akkor nem kellek másnak.

2023. szept. 5. 07:43
 13/13 anonim ***** válasza:
10 vagyok akkor gondolom nem lesz semmi sem barátság sem beszélgetés sem egyéb?
2023. szept. 5. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!