Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két féle férfi létezne a földön (pont, mint gyakorin): incel és toxikus. Te kit választanàl?
51
A fagyis kérdést én írtam, de nem az a hozzászóló vagyok, akinek az írására úgy reagáltál, hogy "jön ide random fröcsögni", és nem is az, aki becézve szólított meg téged.
"#49 Még életedben nem töltöttél ki tesztet"
Ennél nagyobbat nehezen tévedhettél volna, mert több ezer tesztet kitöltöttem életemben.
#53 Azt a 49-esnek írtam. Ha Te voltál, akkor nem értem értetlenkedésed. Bocs nekem mind egyformák vagytok. Névtelen trollok, akik olyan kérdésbe ártják magukat, amiben nem kompetensek.
Bár a több ezer teszt kitöltése, elég kamuszagú. Ez a munkád, vagy a hobbid? Azért örülök, hogy trollkodásod kultúráltabb keretek között űzöd.
"#53 Azt a 49-esnek írtam."
Igen, épp ezért reagáltam rá.
Írd meg, kérlek, hogy szerinted hogy mi volt a fröcsögés és a becézés a 49. hozzászólásban. Köszönöm.
#57 Csak azt vedd magadra, ami neked szól. Nem tudom hányan vagytok. Itt mindenki noname, csak Én nem.
Te vedd magadra azt, hogy nem érted, ha két lehetőség van felkínálva egy kérdésben, akkor egy harmadik bemondása nem választás. Pedig ezt több ezer teszt kitöltése után érezned.
Te kultúrált troll vagy. Nem fröcsögtél elmondàsod szerint.
Na várj, azt honnan szültük bele a kérdésbe, hogy a toxikus vonzó, az incel meg nem? :D Ez miért következne az eddig ismert tulajdonságaikból?
Egyébként a válaszomon ez sem változtat (a 35ös vagyok), toxikusat akkor se, ha vonzó, a lelki egyensúlyom nagyon fontos számomra. Hajlamos vagyok hagyni, hogy elnyomjanak, és nem kiállni magamért, úgyhogy nekem ellentartani egy toxikus embernek nagyon nehéz lenne. Egy incelnél még látom a lehetőséget, hogy egy kevésbé domináns emberről van szó és képes vagyok rá hatással lenni, és legalább annyira érvényesül a kapcsolatunkban az én személyiségem, mint az övé. (Mert ugye egy kapcsolat kétoldalú dolog, és nem csak arról szól, hogy a toxikus/incel férfinak végre van nője, aki gyakorlatilag egy biodíszlet, és csak olyan a kapcsolat, mint amit a férfi beletesz. Arról nem is beszélve, hogy, most figyelj, hiába választom egyiket vagy másikat, utána lehet, hogy én nem felelek meg neki. A toxikusnak unalmas és merev leszek, az incelnek túl kritikus gondolkodású és naiv. És ők akarnak szakítani velem. Na ilyenkor mi van? :) Miért gondolod azt, hogy egy incelnek mindenki megfelelne kapcsolatra, és hogy az incelt/toxikus embert nem tudja lehúzni valaki - akár egy "jó nő" is?)
Csak a biztonság kedvéért egyébként tisztáznád kérlek néhány tulajdonság példájával, hogy te kit értesz incel és kit értesz toxikus alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!