Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két féle férfi létezne a földön (pont, mint gyakorin): incel és toxikus. Te kit választanàl?
Mindkettő trágya belül, szóval a kérdés az hogy a trágyaságot hogy tudnám elviselni. Nyilván a szépfiúval, annak legalább a teste használható, de csak szexre. Kapcsolatra egyik se. Jó lenne nekem is inkább a cica 🥰🐈⬛ (Egyébként házas és gyerekes vagyok)
Amúgy Levike drága, tegyük már fel a kérdést fordítva is. Tehát:
Elviselhetetlen, személyiségzavaros pszichopata hisztérikák közül kit választanál, Varga Irénkét vagy Amber Heardöt.
Várom válaszod 🤗
"#41 A másodikat választom bár nem tudom ez neked miért fontos."
Mert kíváncsi voltam rá, hogy neked férfi logikával az az opció nem jutna-e eszedbe, hogy akkor nem inkább nem veszel fagyit.
Mert én ebben az elméleti helyzetben nem vennék.
#44 Levike, nem kell írnod hogy az incel is tönkretesz, illetve tönkretenne mindent, ha lenne rá lehetősége, mindannyian tudjuk milyen aljas férgek. Amiket fröcsögtök: 20 felett öregszel. Ha gyereked van tehén vagy. Takarodj a konyhába. 30 éves vagy? Az ötveneseknél van esélyed stb.
Szánalmas bohócok vagytok. Az az életetek hogy megpróbáljatok a normális embereket lehúzni a szintetekre de nem megy. Elélveztek arra hogy fú de megmondjátok ilyen fórumokon mindenkinek. És az a durva hogy fel se fogjátok hogy nektek ennél soha nem lesz jobb. Szóval élvezzétek ki ezeket a pillanatokat 😘
"#45 Az nem választás, mint már kifejtettem. De női logikával biztos."
Az én női logikámmal az is választás, hogy ha nem kötelező fagyit enni, akkor azt választom, hogy nem eszem fagyit, ahelyett, hogy hányás ízű vagy romlott nyers hús ízűt ennék.
De természetesen elfogadom, hogy te a te logikáddal mindenképpen ennél valamelyikből.
#47 Te jössz random kérdések alatt fröcsögni, nem Én. És a felsoroltak közül egyiket sem mondtam még. Meg nem is szólom le a nőket általánosságban.
#48 A dagadékot.
#49 Még életedben nem töltöttél ki tesztet, így esélytelennek tűnik, hogy elmagyarázzam, hogy két opció esetén, ha egy harmadikat kitalálsz az nem választás. Egyszerűen csak a választás elutasítása.
Feladom.
De Te még fröcsögj ide nyugodtan. Becézgess, ez a Te értelmi szintednek megfelel és valamilyen vágyat biztos kielégít benned. Nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!