Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két féle férfi létezne a földön (pont, mint gyakorin): incel és toxikus. Te kit választanàl?
De nem választ normális ember közöttük, érted?
Basszus még azzal se vagy tisztában, hogy az incelek milyenek, vagy incel vagy te magad is és mentegeted magatokat fölöslegesen.🤣
Aki odafigyel/tisztában van az intő jelekre/tisztában van velük,hogy milyennek az nem választ közülük és kész!
Írj ki olyan kérdést, amelynek van értelme és akkor majd választanak az opciók közül. Ilyen egyszerű, de tényleg.
Én se választanék, de.. Ha mégis nagyon elvonatkoztatok, akkor az incelt.
Én sem hiszek abban, hogy azok a mentalitásbeli problémák, amiket az incelek ahhoz kötnek, hogy "nincs nőjük" megszűnnének attól, hogy hirtelen lenne. Azt hiszik a világ legnehezebb dolga párkapcsolatot találni, holott naponta milliónyi példa bizonyítja, hogy fenntartani, sőt, JÓL fenntartani az igazán nehéz. Viszont egy incel esetében tényleg ott a potenciál, hogy amikor meglátja, hogy milyen valójában a kapcsolat, milyen valójában egy nő, akkor rájön, hogy baromságokat gondolt eddig, és nyitott lesz a változásra. Aki toxikus az nem a kapcsolatot okolta addig sem azért amilyen volt, ezért az nem lesz hatással a viselkedésére. És kell a francnak, hogy toxikus legyen valaki velem szemben/mellettem. És itt jön a képbe, hogy megtaláltam a kikaput: Ha az incelről kiderül, hogy toxikus is, akkor szakíthatok vele, és megpróbálkozhatok egy másik incellel. :)
36
Ahhoz, hogy erre a kérdésere neked tetsző választ adjon valaki (a két opció közül egyet megjelölve), nem elvonatkoztatni kell, hogy képes, és nem is azt kell hozzá felfogni, hogy ez egy "elméletei kérdés", hanem azt az - eredeti kérdésedből kifelejtett - információt szükséges figyelembe venni, miszerint "választanod KELL"
Az, hogy neked ezt három oldalnyi válasz után, a 31. hozzászólásban jutott eszedbe közölni, nem azoknak a logikai, illetve felfogó készségét minősíti, akik azt írták, hogy egyiket sem választanák.
Neked, meg a többi, őket kritizáló hozzászólónak feltették egy kérdést, ami talán segít megérteni a hibát a gondolatmenetetekben:
(Bocsánat, hogy nem lesz gusztusos, és ugyanúgy nem lesz életszerű sem, mint maga ez az elméletei kérdés a kétféle férfiról )
Képzeljétek el, hogy nyaralás közben egyik este elsétáltok egy fagyi árus mellett, akinél ez a kétféle fagyi kapható:
1) hányás ízű
2) két hete a melegben bomló nyers hús ízű
Melyik fagyit választjátok?
Kérdező, ide írd le, amit szeretnél, olvasatlanul tiltottalak, nem érdekel a súgdolózás társaságban.
Ha valamit mondani akarsz, mindenki előtt mondd.
Kedves Kérdező,
Privát üzenet helyett várom a válaszodat a fagylaltos kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!