Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban vannak olyan nők, akiknek fel lehet kelteni az érdeklődését menő kocsikkal?
Csak az autóval nem lehet felkelteni az én érdeklődésemet. De természetesen egy jó autó plusz pont. Szerintem ezt tagadni nem kell. Nyilvánvaló, hogy általában a nők genetikailag is a biztonságot keresik a férfiakban. Ez az anyagiakra is vonatkozik.
A probléma az, ha az autó és a többi anyagi dolog kizárólagosan szempont egy nő szemében.
"akárhány nővel találkoztam..."
Hadd találjam ki: nem 20 éves vagy már, értelmiségi körben mozogsz huzamosabb ideje, a randipartnereid pedig olyanok, akik tudják, mi a különbség a Tokaji Aszú és a La Fiesta édes élmény között?
Ha vegyülnél kicsit a prolikkal, tapasztalnád, hogy nem alaptalan a sztereotípia.
#1 Ez gyakorlatilag bármilyen hobbira igaz lehet, és teljesen érthető is.
#2 "Ez az anyagiakra is vonatkozik."
Ez ott sántít, hogy az autóval hódító fuckboyok jellemzően erre verik el az összes vagyonuk, aztán mellette anyával élnek 35 évesen, el vannak adósodva, hónap végén pedig a száraz zsemlét eszik a kéthetes felvágottal, annyi félretett pénzük sincs, hogy vegyenek egy tízezres állampapírt.
Engem abszolút nem érdekel. Ha társkeresésről van szó, akkor a végleteket zárnám ki, vagyis a menő autóval villogó idiótákat, meg a lepukkant ezeréves roncsokkal derbizőket. Legyen normális autója, tartsa rendben, vezesse szabályosan, ennyi. Ha ez nem megy, akkor inkább ne legyen autója.
Vannak autórajongó nőismerőseim, de kevés. Szerintem túl sok idióta tévéműsort néztek, és ott láttok olyan nőket, akik felizgulnak a kimondottan drága autóktól.
"Ehhez képest akárhány nővel találkoztam (nem feltétlenül ismerkedés során), azt vettem észre, hogy vagy kifejezetten viszolyognak az olyan pasiktól, akik a csúcs(nak gondolt) verdájukkal ismerkednének..."
Persze, hogy viszolyognak Menő Jóskától, aki a 25 éves, horpadt egykilentédéji Golf alá belökte a hurkatöltő-kipufogót, a csomagtartót telepakolta mélyládával és haverral lefóliázta a hátsó ablakot, aztán biztonsági őr fizuból szombatonként kétezerér' teletankolva játssza a f***agyereket. Az, aki csúcsnak gondolt autóval ismerkedik, általában ilyen ruppótlan proli szokott lenni.
De akinek tényleg drága autója van, az népszerű a nőknél. Mondjuk ők általában nem a slusszkulcsot pörgetve szoktak csajozni, mert tudják, hogy az autón kívül másuk is van, az egész egzisztenciájuk vonzó.
Van saját autóm. :D
A menő kocsikkal fel lehet kelteni a figyelmem, mert imádom az autókat, de kb ennyi. Attól nem leszel szimpatikusabb, hogy van egy jó autód, maximum megkérdezem hogy honnan van a felnid vagy elbeszélgetek veled 10 percet az autókról, aztán megyek tovább és fél óra múlva már az arcodra sem emlékszem.
De ugyanígy vagyok a kutyákkal, azokkal is fel lehet kelteni a figyelmem. Múltkor megállítottam egy nőt, mert gyönyörű volt a kutyája és kellemesen elbeszélgettünk pár percet, aztán mindketten mentünk a dolgunkra.
Kb ezt váltaná ki belőlem egy férfi is egy menő kocsival (azaz semmit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!