Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen rossz az internete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen rossz az internetes randik aránya?

Figyelt kérdés
Én is de nagyon sok ismerősöm is azt tapasztalja hogy szinte majdnem mindig sikertelen lesz egy olyan randi ami az internetről van. Tehát akkor elbeszélgetünk jól interneten de élőben semmi, nincsen vágy arra hogy még egyszer találkozzak vele vagy valamilyen több alakuljon
2023. szept. 2. 17:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%

Mert a kép csal.

A képen még betudható átlagosnak a másik vagy annak hogy "nem rossz", vagy el tudom fogadni, erre randin megjelenik egy dagadtabb öregebb vki, vagy qki öltözni se tud vagy alacsonyabb nálam vagy kiderul hogy munka tv az egész élete, vagy egyéb tikkje van hogy egész randi alatt azt várom mikor léphetek már le.

Korábban a nem tudom hqnyadik nyomorék után már elbőgtem magam hogy nincs egy normális pasi. Akkor be is fejeztem a társkeresést.

Most újra nagylevegő és ugyanaz.

Mikor meglátom már akkor mikor szembejön szinte azonnal fordítanék hátat. De már ekkor nem lehet elrohanni illedelmesen bemutatkozom(mondok vmi kqm nevet), fogakat összeszoritva kivirok egy hót unalmas faraszto agyzsibbaszto beszélgetest, hazarohanok es aztán felkötném magam rendszerint.

2023. szept. 2. 17:11
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Hát, nem tudom. Nekem már több kapcsolatom és szexkapcsolatom is lett úgy, hogy a neten eldumáltunk, aztán találkoztunk.

Ami nem működött, az a tinder. Ott erőltetetten állásinterjú volt az egész, még élőben is. Egyszerűen semmi lazaság, nyitottság nem volt a csajok részéről. Tolták ott is tovább a kérdéseket meg a játszmázást. Ez így persze, hogy nem működik.

2023. szept. 2. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Hát, szerintem 50 Tinder randin biztos voltam már, és egyből lett csak hosszabb 2 éves kapcsolat. Én el is engedtem a netes ismerkedést már hónapok óta, totál ki lehet égni benne. Függővé tud tenni, olyan értelemben, hogy mindig akad következő, akkor minek kezdenél el egyhez ragaszkodni? Pont ez az a jelenség, amit ti is tapasztaltok.
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
#1: Jajj, te vagy a másik kérdésből? :D Miért ne lenne normális pasi? Írd még le pár helyre...
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
#1 ja hát az meg a másik, hogy élőben a többségnek köze nincs a képeihez. Ha élőben ismerkedsz, akkor legalább nincs ilyen rizikó, egyből tudod, hogy tetszik vagy sem.
2023. szept. 2. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondják, hogy nincs meg a kémia. Élőben is ezer emberrel futsz össze naponta. Buszon, boltban, munkahelyen, utcán. 999 fel se tűnik, csak biodíszlet. Legfeljebb egyet nézel meg jobban, mert van benne valami. A legtöbb emberrel maximum arra elég a szimpátia is, hogy váltsatok pár szót, aztán rájössz, hogy nem vagytok egy hullámhosszon. Nem tetszik, ahogy beszél, mozog, nem értitek egymás vicceit, nincs jó illata, fura valami. Aztán ezerből egy az, akivel öt perc után úgy beszélgettek, mint akik ezer éve ismerik egymást, értitek egymást félszavakból. Aztán ha van kölcsönös tetszés és vágy akkor lehet szerelem, egyébként meg barátság.

Interneten ez nincs, a fotó pedig akkor is csak a külsőt mutatja, ha nem csal. Attól, hogy kép alapján valaki tetszik, még nem biztos, hogy bejön élőben.

2023. szept. 2. 18:19
 7/12 anonim ***** válasza:
6-os de jól leírta... Már csak az a kérdés, hogy akkor mit csináljon, akinek nincs lehetősége offline ismerkedni? Lehet várni a szerencsére, de nekem azzal csak 8! évnyi totális üresjáratot sikerült összehoznom, 23 és 31 éves korom között... Igaz, most sem vagyok sokkal előrébb; potenciális jelöltek ugyan már akadnak így, csak kémia nincs, pedig általában nyitott vagyok több találkozásra is egy partnerrel, mert hátha (ki)alakul.
2023. szept. 2. 18:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy tartalmas, hosszasan beszélgetős randi alatt nem alakult ki kémia, akkor nem is fog. Teljesen felesleges erőltetni.

A netes ismerkedés alatt meg el kell könyvelni, hogy sok első randi lesz, folytatás nélkül. Csak élőben derül ki, de addig is el kell jutni. Van egy nagyjából optimális mennyiségű online beszélgetés. Már tudod, hogy egyáltalán egy hullámhosszon vagytok-e, érdemes energiát feccölni a személyes találkozásba. De még nem alakult ki kötődés vagy nem kerültél barátzónába.

2023. szept. 2. 19:34
 9/12 anonim ***** válasza:
20%

Hú. Úgy tűnik, hogy egyedül én vagyok kíváncsi a másik személyiségére is és egyedül valahogy engem nem vágnak át a netes képek...

Így hozzátenném a válaszomhoz, hogy a többségnek szimplán annyi a problémája, hogy hihetetlenül felszínes és egyszerű.

2023. szept. 2. 19:35
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Komolyan videofelveteleket csinálnék a netre a randikról (1)
2023. szept. 2. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!