Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos abszolút nem csúnya nőknek is tényleg ilyen nehéz a társkeresés interneten?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős nő neki szerintem egyáltalán nem csúnya sőt nincs szép átlagos arca van, vékony testalkata van arányos, 27 éves. Teljesen el van keseredve hogy egyedül fog maradni. Sok társkereső oldalon is fent van és azt mondja hogy mind idióták, nagyon szeretne már gyereket és fél hogy kicsúszik az időből..
2023. szept. 2. 06:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
84%
#31 álmodik a nyomor.
2023. szept. 2. 16:10
 32/37 anonim ***** válasza:
22%

#28: "Szerintem egy nagyjából hozzám hasonló típusra vágyni azért még nem "egekben van" kategória."

Érdekes. Amikor egy férfi írja le ezen az oldalon ezt, akkor egyből tök alapként kezeli a legtöbb nő itt, hogy elszálltak az elvárásai. Ha egy nő, akkor tök oké. Szó szerint ugyanezt a szöveget tolja itt egy csomó incel.

Nem, nincs egekben az elvárásod, ha hozzád hasonló típusra vágysz. DE, ha nem húz be senki, aki neked megfelelő lenne, akkor csak szóban áll ez, hogy hozzád hasonló típusúra vágysz. Erősen feljebb lőnéd magad.

"Azért, mert vannak körülöttem házaspárok, amelyek férfi tagjai nekem is bejönnek, a feleségek és köztem pedig elég nagy a hasonlóság."

És mégis velük vannak és nem veled.

"Annyi történt csak, hogy ők előbb találkoztak. Szerencséjük volt."

Ó, ez is ismerős néhány inceltől. A szerencse... Hát, persze.

#30: Szerintem titeket az égvilágon semmi sem érdekel. Még a valóság sem. Feljöttök ide és beböfögtök pár dolgot, ami épp kényelmes. 0 önkritikával.

Azért annyira csak érdekelt a hozzászólásom, hogy reagáltál rá...

"Úgyhogy mi lenne, ha nem pofáznál bele olyasmibe, amiről nincs ismereted."

Pontosan miről nincs ismeretem? Társkeresőztem, volt már pár barátnőm és kalandom is. Vannak lány ismerőseim és barátaim. Tindereztem már néhányukkal. Hallgattam már néhányuk panaszkodását, ami szó szerint olyan volt, mint a tietek.

Nem, attól, hogy valaki nem esik hasra a rinyálásodtól, még képben lehet ám.

2023. szept. 2. 16:51
 33/37 anonim ***** válasza:
80%
#33 de milyen “valóságról” beszélsz, ami nem érdekel engem, meg milyen 0 önkritikáról? Te állítod azt látatlanban, hogy tuti ronda vagyok, azért nincs akkora sikerem neten, de azt mivel magyarázod, hogy élőben meg igen? XD Gondolod azért tetszek jó pasiknak, mert ronda vagyok? Ponthogy az a valóság, az a mérvadó, amit élőben tapasztal az ember, nem az, amit neten. Képen nézhet ki valaki sokkal szarabbul meg sokkal szebben is, mint élőben, pont ez nem tüköri a valóságot.
2023. szept. 2. 17:01
 34/37 anonim ***** válasza:
13%

#34: A valóságban rengeteg lányt behúznak a srácok tinderen. Értelemszerűen, ha minél jobban nézel ki, annál több pasi húz be és annál jobbak. Ezután nevetséges azt állítanod, hogy jajj, a szinted nem húz be tinderen. Több millió nőt behúz, ez mégis hogy lehet?

Az önkritikád szerinted mennyi, ha feljebb dobnád magad, mint akik behúznak? Esetleg, te mit mondanál az inceleknek, amikor ugyanilyen panaszkodást tolnak le, mint te?

Ha élőben olyan óriási sikered van, akkor egyáltalán miért vagy rászorulva a netes társkeresőre? :D Lényegében saját magad buktatod le.

2023. szept. 2. 17:10
 35/37 anonim ***** válasza:
83%

#35 fu, de nehéz a felfogásod.

Egyrészt már rég nem társkeresőzök, pont a negatív tapasztalatok miatt jobban szeretek élőben, és nem azért Tinderezik valaki, mert “rá van szorulva”, hát pont te írtad, hogy mennyi jó pasi meg jó nő van fent xD De azzal tisztában vagy, hogy ez a sok jó nő a valóságban 90%-ban köszönőviszonyban nincs a képeivel? Azzal tisztában vagy, hogy milyen szinten nyomják a Facetune meg társai appokat? Jó reggelt ébresztő…

Másrészt nem fogom bizonygatni itt senkinek, hogy ronda vagyok vagy sem, tőlem aztán azt is gondolhatod rólam, hogy a Télapó vagyok, pont nem érdekel.

2023. szept. 2. 17:28
 36/37 anonim ***** válasza:
50%
Nőként az a neheze, hogy ne egy két lábon járó p-t lássanak benned.
2023. szept. 3. 01:57
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
36 átlag alatti srácként én személyeket szeretnék megismerni nem pi...nákat de ez esélytelen szóval maradnak a prostik. Na ők tényleg azok
2023. szept. 3. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!