Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos abszolút nem csúnya nőknek is tényleg ilyen nehéz a társkeresés interneten?
szerintem még az átlag alatti nőknek is könnyű dolgok van.
én pl nagyon örülnék akár egy átlagon aluli nőnek is és igen családlapítás miatt is.
Hiába válogathatnak sok férfi közül a nők, ha mind gáz.
Nem, nem a tökéletes kell. De legalább elfogadható legyen.
Persze valami koloncot könnyű találni, de hát ki akar rosszabb életet párban, mint nélküle?
A jobbra törekszünk, nem arra, hogy +1 főt kerülgessünk, akinek a külseje sem felel meg, de még terhünkre is van.
Kb. mintha rólam írtad volna, a kor is stimmel. Neten nekem is nehéz volt, már el is engedtem. A jó pasik ott csak a szétfilterezett mű pcsákra mennek, aztán sírnak, hogy nem is úgy néz ki élőben…
Élőben könnyebb ismerkedni. Ott sokkal reálisabbak az esélyek, mert senkin nincs filter :D élőben vagyok 8/10, neten 6/10.
#17: Annyira imádom amúgy ezt! Ha egy férfi nem talál párt, akkor szét vannak oltva az oldalon, hogy irreálisak az elvárásaik, mit tudnak nyújtani, nyomik, stb.
De, ha egy nő nem talál párt, akkor meg nincsenek jó pasik.
Lényegében tök mindegy a téma, a probléma, csak annyi a lényeg, hogy mindenért IS a férfiak a rosszak és hibásak? :D
Ne haragudj, de hogy a fenébe lenne már minden férfi gáz? Te normális vagy?
#18: Említsd légyszi meg a mamahoteles férfigyűlölőket is. Valahogy belőlük már láthatóan több van az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!