Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos abszolút nem csúnya nőknek is tényleg ilyen nehéz a társkeresés interneten?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős nő neki szerintem egyáltalán nem csúnya sőt nincs szép átlagos arca van, vékony testalkata van arányos, 27 éves. Teljesen el van keseredve hogy egyedül fog maradni. Sok társkereső oldalon is fent van és azt mondja hogy mind idióták, nagyon szeretne már gyereket és fél hogy kicsúszik az időből..
2023. szept. 2. 06:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
15%
Nem. Nőknek kinézettel függetlenül nagyon könnyű a társkeresés interneten. Az más kérdés, hogy a saját dolgukat megnehezítik azzal, hogy csak a tökéletes külsejű férfiak üzeneteit olvassák el.
2023. szept. 2. 08:40
 12/37 anonim ***** válasza:
18%
Dehogy van nehéz dolguk. Ha megnézed, hogy női oldalról kik panaszkodnak, hogy nehéz a társkeresés, akkor láthatod, hogy ők eleve rinyáló típusok. Nem azért nehéz nekik a társkeresés, mert valóban nehéz lenne és nem találnának megfelelő párt, hanem mert imádnak panaszkodni, nem tesznek az egészbe semmi energiát és egyebek.
2023. szept. 2. 08:41
 13/37 anonim ***** válasza:
5%
Miért 8-aska, nem volt nyilvánvaló mindig, hogy két ember összejön, esetleg családot alapíthat? Csak most divat ez hogy külön coming outolni kell hogy valaki normális, már lassan úgy mint a bocs hogy hetero vagyok, hogy bocs de családban gondolkodok evidens, nyilván ha magad körül csak szar embereket és családokat látsz akkor nem így van, de arról nem én tehetek.
2023. szept. 2. 09:09
 14/37 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos én is ezt vettem észre, igaz idösebb vagyok de 27 évesen sem volt könnyebb. Àtlagos, rendezett a külsöm és az életem, adok magamra mégis milyen emberek talàlnak be? Munkakerülö, szenvedélybeteg. Vagy a legutòbbi akiröl kiderült mekkora hantàs... Ilyen emberekkel hogy lehetne bàrmi komolyabbat elképzelni?
2023. szept. 2. 11:07
 15/37 anonim ***** válasza:
20%
#14: Talán oka van annak, hogy a normálisabb srácok "nem találnak be"? Nem lehet, hogy ők is betalálnak, csak észre sem veszed őket?
2023. szept. 2. 12:00
 16/37 anonim ***** válasza:
18%

szerintem még az átlag alatti nőknek is könnyű dolgok van.

én pl nagyon örülnék akár egy átlagon aluli nőnek is és igen családlapítás miatt is.

2023. szept. 2. 12:13
 17/37 anonim ***** válasza:
77%

Hiába válogathatnak sok férfi közül a nők, ha mind gáz.

Nem, nem a tökéletes kell. De legalább elfogadható legyen.

Persze valami koloncot könnyű találni, de hát ki akar rosszabb életet párban, mint nélküle?

A jobbra törekszünk, nem arra, hogy +1 főt kerülgessünk, akinek a külseje sem felel meg, de még terhünkre is van.

2023. szept. 2. 12:34
 18/37 anonim ***** válasza:
62%
Annyira látszik hogy kik voltak itt délelőtt szavazgatni, mamahoteles nőgyűlölők várták a kaját közben pontozgattak lefelé.
2023. szept. 2. 12:40
 19/37 anonim ***** válasza:
24%

Kb. mintha rólam írtad volna, a kor is stimmel. Neten nekem is nehéz volt, már el is engedtem. A jó pasik ott csak a szétfilterezett mű pcsákra mennek, aztán sírnak, hogy nem is úgy néz ki élőben…

Élőben könnyebb ismerkedni. Ott sokkal reálisabbak az esélyek, mert senkin nincs filter :D élőben vagyok 8/10, neten 6/10.

2023. szept. 2. 12:42
 20/37 anonim ***** válasza:
36%

#17: Annyira imádom amúgy ezt! Ha egy férfi nem talál párt, akkor szét vannak oltva az oldalon, hogy irreálisak az elvárásaik, mit tudnak nyújtani, nyomik, stb.

De, ha egy nő nem talál párt, akkor meg nincsenek jó pasik.

Lényegében tök mindegy a téma, a probléma, csak annyi a lényeg, hogy mindenért IS a férfiak a rosszak és hibásak? :D

Ne haragudj, de hogy a fenébe lenne már minden férfi gáz? Te normális vagy?

#18: Említsd légyszi meg a mamahoteles férfigyűlölőket is. Valahogy belőlük már láthatóan több van az oldalon.

2023. szept. 2. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!