Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos abszolút nem csúnya nőknek is tényleg ilyen nehéz a társkeresés interneten?
#19: Ö... Az a helyzet, hogy társkeresőn a jó pasik a jó nőkre mennek. Ha rád nem mentek, értelemszerűen nem vagy jó nő. És nem azokkal a nőkkel van probléma, akik jobban néznek ki nálad...
Kb. egy incel hisztit nyomtál le, női kiadásban.
#21 élőben mindig jó pasik jönnek oda hozzám, tisztában vagyok vele, hogy nem nézek ki szarul. Mindig helyes, sportos pasijaim voltak. Netről is találtak be jó pasik, de közel sem annyian, mint élőben.
És ennek az az oka, hogy neten csak akkor nézel ki jól, ha szétfilterezed a képeidet. Láttam már pasit Tinderezni, tudom, hogy milyen képekkel vannak fent nők, maradjunk annyiban, hogy a többség közel sem néz ki olyan jól élőben, mint a képein. És ha én meg átlag, nem filteres képekkel vagyok fent, akkor maximum átlag kisegérnek tűnök. De biztos minden pasi futott már bele ilyenbe, voltam olyan randin, ahol a pasi mondta, hogy az utóbbi 4 randipartnere közül egyedül nekem volt közöm a képeimhez, a többi mind csúnyább és/vagy kövérebb volt élőben. Mellesleg én is futottam bele nem egy ilyen pasiba. Szóval én már nem látom értelmét a netes ismerkedésnek, mert ki tudja, mi vár majd élőben…
19. & 24.: Te élőben hol ismerkedsz?
Úgy érzem, nekem is könnyebb lenne élőben, neten tényleg csak az általad leírtak tarolnak, a többieket 90-95%-ban szörnyű alakok találják be. De a szórakozóhelyek a legkevésbé sem az én világom, társas hobbim sincs, igazából nem járok sehová, csak ahová muszáj, így teljesen meg vagyok lőve.
#25 ahogy írod, nekem pl. tényleg drasztikus a különbség, szórakozóhelyen vagy mondjuk múltkor a vonaton is mindig ilyen helyes, sportos, diplomás, tök jó pasiknak tetszem, netről meg bakker volt olyan, akit megláttam élőben és majdnem sírva fakadtam, egy bagós, túlsúlyos, 15 évvel idősebb faszi megjelent, mondom ezt nem hiszem el…pedig élőben ilyenek oda se mernek jönni hozzám, hála Istennek.
Mint írtam én szórakozóhelyen ismerkedek főleg, máshol azért ritka, hogy csak úgy leszólítanak. Keress valami hobbit, amivel közösségbe járhatsz, kondi, kutyasuli ha van kutyád, néptáncest vagy bármi, ami érdekel.
#24: Élőben annyira jó pasik mennek oda hozzád és kezdeményeznek... Hogy a tinderen lévő gáz pasikra szorulsz! :D Ez így annyira reális! Ja, nem.
"És ennek az az oka, hogy neten csak akkor nézel ki jól, ha szétfilterezed a képeidet."
Nem. Ez és a többi szöveged szimplán a más és szebb nők iránt érzett frusztrációdról szól. Tök átlagos nőket is rengeteg pasi behúz, szépeket is. Rengeteg srác kb. majdnem minden nőt, itt is sokszor szidják ezért őket.
#25: Dehogy csak ők tarolnak. Szimplán egekben van külső terén az elvárásotok.
27.: "#25: Dehogy csak ők tarolnak. Szimplán egekben van külső terén az elvárásotok."
Szerintem egy nagyjából hozzám hasonló típusra vágyni azért még nem "egekben van" kategória. Ez lenne az a bizonyos azonos szint, amire olyan gyakran szokás hivatkozni. Semmi különös, velem legalább egyforma magas, vékony alkat, az arcot így nem tudom leírni, de a sokszor említett lapátáll meg vadászszem számomra inkább taszítóak. Ami ugyanígy leírhatatlan, az az, hogy hormonálisan? genetikailag? passzoljunk, tehát az ún. kémia, szexuális vonzalom. Ezek az óriási elvárások a külsőt illetően.
Tudod, többek között miért is nehéz elhinnem, hogy magamhoz képest jóval magasabban van a léc? Azért, mert vannak körülöttem házaspárok, amelyek férfi tagjai nekem is bejönnek, a feleségek és köztem pedig elég nagy a hasonlóság. Annyi történt csak, hogy ők előbb találkoztak. Szerencséjük volt. Ha anno én találkozom valamelyik férjjel, talán egy percet nem töltök itt vagy társkeresőkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!