Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érettebb nőknél, hogy érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb nőknél, hogy érdemes próbálkozni ismerkedni?

Figyelt kérdés

23 vagyok, volt már tapasztalatom 40+ nővel, de akkor neten történt az ismerkedés. Fiatalért el nem cserélném!

Személyesen még nem kezdeményeztem, de szívesen meghallgatnék pár tippet.

Van valami rendes partnerkereső oldal e-célból?

2023. szept. 1. 23:14
 1/6 anonim válasza:
100%
Ugyan úgy kell felszedni mint egy fiatalabbat. Semmiképpen nem szabad éreztetni vele, hogy idősebb nálad. Viselkedj úgy mint egy korodbelivel. Még tetszik is nekik, ha fiatalabbnak nézed őket.
2023. szept. 1. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem sehogy nem érdemes. Itt lóg, ott ránc, meg ugye sokan már ki vannak tágulva és be vannak savanyodva
2023. szept. 1. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az #1-es teljesen jól leírta a lényeget! Ugyanúgy mintha veled egykorút próbálnál "felcsípni", s sose mond egy mukkot sem a korára.
2023. szept. 2. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Neten hol találsz 40+ nőt aki bevállal huszonévesen? Randi appokon mindegyik azt jelöli be, hogy 45-60 éves férfiakat keresnek.
2023. szept. 2. 00:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 ritka mint a fehér holló, de némelyik nőnek ez a kedvence. Viszont ott nem a pasi (fiú) fogja felszedni hanem a nő szemeli ki magának (leginkább külső megjelenés alapján mennyire sportos, izmos, jóképű, levadássza mint a prédát).
2023. szept. 2. 02:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a tapasztalatom amit az #5-ös ír. Vagy engem szedtek fel vagy legalábbis valami módon jelezve volt felém, hogy lehetne valami.
2023. szept. 3. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!