Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másoknak miért baj ha én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak miért baj ha én nem akarok gyerekes nővel kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Jelenleg 27 éves vagy. Még 3 évvel ezelőtt összejöttem egy lánnyal akinek volt már mástól gyereke. Akkor úgy voltam vele, hogy nem probléma. Minden jól alakult amig nem kezdett el komolyodni a dolog. Röviden a gyerek apja amint komolyodott a kapcsolatom a lánnyal megint feltűnt (nem csak a gyerekért akkit addig le se...), 2 frakció volt én meg ő és a gyerek. Szakítottam vele és rögtön ellenség is lettem amiért nem vagyok elégérett egy gyerekhez( aki nem az enyém).

Múltkor egy nagyobb társaságban beszélgettünk, hogy kinek mi a kizáró ok egy párkapcsolatban. Mikor felhoztam, hogy ha valakinek mástól már gyereke a társaság női része kb egységesen ellenem fordult. AMit nem értek mert egyiküknek van csak gyereke de ő együtt van a férjével.

2023. szept. 1. 10:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Ebben a világban, ahol egy Barbie film világszenzáció, ne csodálkozz. Az emberek el vannak butítva, droid szinten léteznek. A média agymosását böfögik vissza társaságban.
2023. szept. 1. 10:49
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

Mi honnan tudjuk, hogy a te haverjaidnak ez miért baj?

Nekem aztán nem baj, én se kezdenék olyan pasival akinek gyereke van.

2023. szept. 1. 10:50
 13/25 anonim ***** válasza:
94%

Most ehhez mi a fene köze van a barbie-nak? 😅

2023. szept. 1. 10:51
 14/25 anonim ***** válasza:
69%
Nincs ezzel semmi baj, de miért jöttél vele össze? Na ezt nem kellett volna.
2023. szept. 1. 11:13
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
Miért lenne baj? Én se járnék gyerekes pasival, mivel nekem sincs még.
2023. szept. 1. 11:19
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

Miért nem kérdezted meg ott helyben, hogy mi a bajuk ezzel?

Én sem randizom gyerekes pasival. De én alapból nem akarok gyereket. Esetleg az lehetett a gondolatmenetük, hogy ők akarnak gyereket, és egyszer ők is egyedülálló anyák lesznek.

(Ez meg az én privát véleményem, hogy minden hapsi lelép, mert nem mérik fel, mivel jár egy gyerek.)

2023. szept. 1. 11:45
 17/25 anonim ***** válasza:
20%
Nekem nem baj. Legalább annyival nagyobb választék marad nekünk. ;-)
2023. szept. 1. 12:34
 18/25 anonim ***** válasza:
69%
Ertheto de a szulonek a gyereke az elso mindig ami normalis.
2023. szept. 1. 12:35
 19/25 anonim ***** válasza:
53%

" a társaság női része kb egységesen ellenem fordult."

Valószínűleg ordináré módon fejezted ki magad.

AZ önmagában senkit nem érdekel, hogy nem akarsz gyerekes nővel összejönni. Én sem gyerekes pasival.

2023. szept. 1. 12:45
 20/25 anonim ***** válasza:
51%

Miért szakítottál azért, mert az ex feltűnt? Azt hittem visszament hozzá, hiába volt már veled komoly. Ez így csak önlejáratás.

Ha neked csak azzal van bajod, ami téged konkrétan érint, az pedig még durvább.

Nem érted, miért van vele bajuk, MERT csak egyiknek van gyereke, és az is együtt van a férjével? Mi az összefüggés aközt, hogy mi az ő helyzetük a témában és azzal, hogy hogyan viszonyulnak hozzá? Ha te erre a kérdésre tudsz válaszolni, tévedsz.

2023. szept. 1. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!