Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítás után pár hónappal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után pár hónappal, ha még nem akarok kapcsolatot, de hiányzik a szex melyik a legkevésbé ciki?

Figyelt kérdés

- összejárni az engem korábban megcsaló exemmel, ha van erre lehetőség

- elmenni prostihoz

-lefeküdni valakivel, aki külsőre nem vonz, nagyon duci, de nagyon aranyos, kedves lány

30F

2022. márc. 24. 15:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%

Magyaran mindegx csak lyuk legyen.

Akkor menj pr.stihoz. a nőket meg hagyd bèkén.

2022. márc. 24. 15:34
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem fekszel le olyannal, aki vonz külsőre?
2022. márc. 24. 15:35
 3/24 harebell ***** válasza:
88%
Ha nem találsz olyan szexpartnert, akivel van kölcsönös vonzalom, akkor szerintem a prosti a legjobb megoldás ezek közül. A legcikibb az ex, aki korábban megalázott.
2022. márc. 24. 15:51
 4/24 anonim ***** válasza:
90%

Ha a kezedet használod!

Mindhárom lehetőség megalázó, a harmadik nem csak számodra, úgyhogy azt felejtsd el.

2022. márc. 24. 15:59
 5/24 anonim ***** válasza:
84%

Mindegyik opció hülyeség.

Exhez semmi pénzért nem mennék vissza, te se alázkodj meg ennyire. A prosti végülis okés ha te erre akarod elszórni a pénzedet, de szerintem ha felmész tinderre és előre letisztázod mindenkivel, hogy te csak szexet akarsz, az úgy sokkal gyorsabb. Vagy menj el bulizni, ott is találni fogsz vállakozó szellemű hölgyeket.

Az utolsó példád nem tudom honnan jött, hát ez a te döntésed, ha van hozzá gyomrod akkor hajrá (nem azért írom mert hogy gusztustalanok a duci lányok, nem erről van szó. Csak a kérdező írta, hogy neki nem vonzóak)

2022. márc. 24. 16:50
 6/24 anonim ***** válasza:
45%

A prostit javasolnám, ill én azt tenném. Ha nem vagy top pasi, marha nehéz olyan nőt kifogni, aki tetszik külsőre és pont veled hetyegne egy laza kis kapcsolatban. Amelyik csaj csinos, az elköteleződne, nem adja csak úgy használtra a nunit, úgyértem átlagjóskának nem adja.

Úgyhogy kézenfekfő megoldás, ha csak szex kell, egy szép prosti. Körülnézel, kiválasztod elmész és kész.

2022. márc. 24. 19:30
 7/24 anonim ***** válasza:
69%

A nagyon aranyos kedves lány miért nem lehetne jó társ? Egyszerüen a te életmódodát követve ő le tud fogyni és hosszútávon is hűséges társad lwhet, hiszen tudja,hogy nem azért kellettél neki mert jó a feneke melle stb,hanem mert valóban kedvelted belülröl. Ezt nem hagyja ott.

Hogyha biztos vagy benne,hogy csak ez kell akkor járj vissza az exedhez

2022. márc. 26. 11:21
 8/24 Dzsoki ***** válasza:
57%
Az ex,semmiképpen. A prosti jó megoldás,de időnként a kezedet is használd! Mi a gond a ducikkal? Sokkal élvezetesebb a szex velük,mert mindenhol húsosak! Jó,gumiban talán,nem annyira érezni a különbséget.
2022. márc. 26. 23:13
 9/24 anonim ***** válasza:
55%
Prosti vagy duci csaj, de az előző nekem gáz olvasva, bár ahogy elnézem a leírtak alapján nem sajnállak, botrány a jellemed
2022. márc. 27. 16:37
 10/24 anonim ***** válasza:
62%
Ezek közül én a prostit választanám, vagy keresnék tovább nőt.
2022. jún. 20. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!