Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden a szex körül forog?

Figyelt kérdés

Azt érzem velem van a probléma.

Mostanában csak olyan férfiakba botlok, akik az első három randi alatt szexelni akarnak, mert nekik az fontos és nem bírják/akarják kivárni , hogy kicsit jobban megismerjük egymást.

Nekem nem megy a szex egy vadidegennel, akivel összesen háromszor találkoztam, hiszen annyira volt kb. elég nekem ez az idő, hogy leszűrjem, hogy egyáltalán szóba jöhet-e ….értsétek személyisége, kémia , világnézete stb.

Én járok tévúton és valóban működnie kellene és éreznem kellene három találkozó alatt is, hogy képes lennék szexelni velük ?

2023. aug. 30. 11:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
36%

Figyelj, ha te nem akarsz az első pár alkalommal szexelni, akkor mondd el az elején a randi partnerednek, és ha neki ez nem oké, akkor keress mást. Szerintem így korrekt. Te kereshetsz olyan férfit (bőven van ilyen ne aggódj), aki előbb ismerkedni akar, akikkel eddig randiztál meg olyan csajokat, akik hamar túl akarnak esni az első szexen.

Sose értettem egyébként amikor a nők azt mondják, hogy "minden férfi csak azt akarja", meg "lelépett az első alkalom után" stb. Én úgy gondolom ,hogy a szexhez jó esetben KÉT ember kell, tehát a nő is ugyanúgy akarta az elején a szexet és ugyanúgy hibás, hogy úgymond "átverték".

Nyugodtan tisztázd le kérdező az elején, hogy te most komoly kapcsolatot keresel és, hogy neked ez mit jelent. Pl. hogy nem szexelsz az első pár alkalommal stb.

2023. aug. 30. 19:05
 22/33 anonim ***** válasza:
66%

Nem.

Szinte semmi sem forog a szex körül, még ezen a bolygón sem.

Kit érdekel amúgy is a szex... A lényeg, hogy mit érzel.

2023. aug. 30. 19:23
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam a válaszokat, ezek szerint akadnak még bőven kivételek, jó látni ezt. Őszintén szólva én se annyira érzem át ezt a legkésőbb 3. randi alatt kell szex dolgot. Viszont valóban olyan mostanra, mintha kötelező lenne! Mainstream hatásokat sejtek a háttérben.

Had osszak meg én is egy olyan szempontot, amit eddig nem láttam még leírva. Szóval férfi oldalról is megvan ugyanez a nyomás, sajnos. Sose tudhatod hogy az adott nőnél valójában mi a helyzet, sokan pont az ellenkezőjét kommunikálják le szóban, mint amire valóban vágynak. És hát én többször is futottam abba a "hibába" hogy nem akartam megfektetni elsőre, de akár még a kritikus harmadik randi után se az adott nőt, ha olyan volt a helyzet. Mert hova sietni, és bizonyára lesz jobb hely és idő, mint kényszerből improvizálni valami kényelmetlenebb megoldást. Tudom, idealista vagyok, de tényleg így hittem régebben. Aztán szépen az lett ezekből a helyzetekből hogy ejtve lettem, vagy csak szó nélkül elkezdett mással kavarni a nő. Mindezt azért, mert hiába flört, testbeszéd, érintések, akár még csók is, de az elmaradó szex hiányában azt hitte hogy nem jön be nekem. Vagyis mi az hogy azt hitte, inkább úgy fogalmaznék hogy "tudta". Vagy azt, hogy biztos nem kívánom eléggé. Volt amelyik még meg is sértődött, mint utólag kiderült. Kedvencem meg a "felnőttek vagyunk már nem gyerekek hogy ne tudjuk elsőre ki jön be és ki nem" elmélkedés volt. Hogy miért oké az első randis szex. Kicsit se lelketlen és pragmatikus hozzáállást feltételez. Nálam azért a szex valami intimebb és különlegesebb dolog ennél, még férfiként is. Na mindegy.

Szóval én hozzátenném ezt a szálat is, hogy nagyon sok nő fejében szintén él ez a legkésőbb 3. randis kép. De sokaknál már 1. randin is elvárás, és ha a férfi nem lép, elkönyvelik határozatlannak, vagy még rosszabbnak. És alap hogy ugrik is rá a következő jelentkezőre, aki pedig megfekteti elsőre, és akkor mindketten boldogok úgymond. Ki érti ezt...

Szóval ez az egyenlet kétoldalú. Mindenesetre jó látni, hogy akadnak még bőven mások is, akik a saját szabályaikat követik. Az első szex helyét és főleg idejét illetően.

2023. aug. 30. 21:02
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

#23 vagyok, lemaradt a lényeg. Szóval kérlek ne értsétek félre, ez nem a bezzeg a nők is féle szokásos vagdalkozás. Hanem arra próbáltam utalni, hogy lehet sok férfi is pont így van, hogy nem feltétlen akarna szexet egyből, vagy túl korán. De pont ez a hatás is amiről az előző kommentem szólt, gyakorlatilag belekényszeríti őket is, hogy hamar lépjenek. Különben el lesznek könyvelve határozatlannak, és ejtve lesznek.

Aztán van rengeteg férfi aki valóban az ösztöneinek él, vagy kifejezetten imád szexelni. Szóval ez a vonal is valid, természetesen.

2023. aug. 30. 21:07
 25/33 anonim ***** válasza:
69%

Férfi szemmel még aktív korban jelentősen igen, viszont én szeretem, ha hosszú az út odáig!

F.

2023. aug. 31. 12:46
 26/33 anonim ***** válasza:
26%
Én félévig beszéltem egy nővel, most mondta hogy valószínűleg nem engem keres. Hullámzott mint a tenger. Nehéz ügy ez.
2023. aug. 31. 12:49
 27/33 anonim ***** válasza:
21-es vagyok: most mi a faßért lettem lepontozva? De tényleg mi rosszat írtam?
2023. aug. 31. 12:55
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Idő és energiapazarlás az ismerkedés. Inkább nézd meg a kedvenc sorozatodat.
2023. aug. 31. 13:22
 29/33 anonim ***** válasza:

"21-es vagyok: most mi a faßért lettem lepontozva?"

Csak idetévedtek a feminácik

Én is pislogtam hogy azt lepontozták, sosem fogod megtudni mi értelme volt

2023. aug. 31. 16:07
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Legtöbb ember ösztönlény,a szex hajtja,kivéve az aszexuálisokat.

Sok nő nem vallja be magának, hogy kva,ezért ha nem fektetik le az első randin,keres mást magának,és akár több pasival is jár,ezért olyan felszínes nekik a randizás.

Persze a pasik is hasonlóan vannak,ha olyan partnere van, akivel jó a szex, akkor nem jàr el mással is,de ha nem jó neki,de nem akarja dobni a csajt,mert vmi vonzó benne, akkor ő is félrejár dugni.

2023. aug. 31. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!