Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden a szex körül forog?

Figyelt kérdés

Azt érzem velem van a probléma.

Mostanában csak olyan férfiakba botlok, akik az első három randi alatt szexelni akarnak, mert nekik az fontos és nem bírják/akarják kivárni , hogy kicsit jobban megismerjük egymást.

Nekem nem megy a szex egy vadidegennel, akivel összesen háromszor találkoztam, hiszen annyira volt kb. elég nekem ez az idő, hogy leszűrjem, hogy egyáltalán szóba jöhet-e ….értsétek személyisége, kémia , világnézete stb.

Én járok tévúton és valóban működnie kellene és éreznem kellene három találkozó alatt is, hogy képes lennék szexelni velük ?

2023. aug. 30. 11:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
61%

Ők türelmetlenek,ennyi.

Én még akkor se fekszem le senkivel,ha már járunk az elején,csakis akkor,amikor már sejtem/tudom/érzem, hogy szerelmes belém,nemcsak én belé, mert kimutatta, hogy az!

2023. aug. 30. 11:25
 2/33 anonim ***** válasza:
56%

8 lánnyal voltam, mindig 1. vagy 2. talin lefeküdtünk.

Ettől függetlenül nem gond hogy te így érzel, csak azért mondom, hogy ne nézd hülyének a férfiakat ezért, ugyanis rengeteg nő benne van

2023. aug. 30. 11:26
 3/33 anonim ***** válasza:
86%

Nincsen ezzel szerintem semmi gond. Nem egyformák az emberek, mindenkinek (valakinek jobban, valakinek kevésbé) másra van szüksége.

Nekem sem ment soha így (férfiként) és emiatt mindig egy "élmény" olyan haverokkal találkozni, akik életének egy nagy része ekörül forog.

Nehéz volt ebben hozzám hasonló társat találni, de soha nem éreztem emiatt, hogy baj lenne velem.

2023. aug. 30. 11:29
 4/33 anonim ***** válasza:
30%
Azt hittem férfi vagy! Nekem is pont ez a bajom, hogy a nők folyton szexelni akarnak, úgy érzem magam néha mintha én nem is számítanék, csak ami a lábam közt van.
2023. aug. 30. 11:36
 5/33 anonim ***** válasza:
81%
Azért érzed ezt, mert a legtöbben már ilyenek.Már elég nehéz lett az ismerkedés emiatt, sajnos.
2023. aug. 30. 11:38
 6/33 anonim ***** válasza:
22%

Szia kérdező.

Egy magyar szexuálpszichológus szerint belefér már a legelső randin a szex, ha megvan a kölcsönös szimpátia.

2023. aug. 30. 11:39
 7/33 anonim ***** válasza:
26%

Mivel már nem a múlt században élünk, simán összejöhet a második, de inkább harmadik alkalommal már.

Ha az első randin a legfőbb információkat megismerem a nőről és látom, hogy vonzódunk akkor a csók pedig főleg jön, frappánsan előhozva persze. Ezzel is jelezve, hogy folytatni szeretném az ismerkedést.

Ha nincs semmi 2-3 randi alatt, akkor az már kezd barátiba átcsapni és ugye nem azért vagyunk ott (de még a nők sem szerintem).

2023. aug. 30. 11:44
 8/33 anonim ***** válasza:
93%

"Mostanában csak olyan férfiakba botlok, akik az első három randi alatt szexelni akarnak"

Nem lehet, hogy külsőre olyan típusokhoz vonzódsz, akik megszokták, hogy lehet már az elején valami?

Egyébként nem, nem mindenki akar szexet az elején. Férfioldalról nézve is vannak szempontok, lehet hogy meglepődnél, hogy aki komoly kapcsolatot szeretne, mennyi mindent figyel egy női viselkedésben, és mik miatt hátrál ki például.

2023. aug. 30. 11:44
 9/33 anonim ***** válasza:
74%
Általánosítás, te is tudod
2023. aug. 30. 12:44
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Akikkel randizol, azok vagy hozzászoktak ahhoz, hogy náluk már az elején van szex vagy csak türelmetlenek, mert nem akarnak komoly kapcsolatot, csak a testedet és dobnak majd. Ennyi. Nálam csak ha laza/alkalmira kellene a csaj, akkor lenne már a legelső randin szex.

Én például még nem szexeltem soha az első három alatt, amennyiben komoly kapcsolat miatt ismerkedtem.

2023. aug. 30. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!