Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden a szex körül forog?

Figyelt kérdés

Azt érzem velem van a probléma.

Mostanában csak olyan férfiakba botlok, akik az első három randi alatt szexelni akarnak, mert nekik az fontos és nem bírják/akarják kivárni , hogy kicsit jobban megismerjük egymást.

Nekem nem megy a szex egy vadidegennel, akivel összesen háromszor találkoztam, hiszen annyira volt kb. elég nekem ez az idő, hogy leszűrjem, hogy egyáltalán szóba jöhet-e ….értsétek személyisége, kémia , világnézete stb.

Én járok tévúton és valóban működnie kellene és éreznem kellene három találkozó alatt is, hogy képes lennék szexelni velük ?

2023. aug. 30. 11:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

Lepontozók.

Ti erre élveztek, hogy a normális válaszokat is lepontozzátok?

Fura a felfogásotok.

Melyik politikai oldalhoz tartoztok, hogy ennyire bölcsek vagytok? (Sejtem. A NARANCSHOZ)

2023. aug. 30. 13:13
 12/33 A kérdező kommentje:

Erre megkaptam azt tőlük többnyire, hogy az összes komoly kapcsolatuk szexszel kezdődött

2023. aug. 30. 13:42
 13/33 anonim ***** válasza:
90%

#12: Mindenki azt mond amit akar. Amúgy tényleg lehet olyan, én nem mondtam, hogy nem, csak leírtam szerintem mi a két legvalószínűbb opció.

Egyébként nem tök mindegy ők mit akarnak? Ha te nem akarsz még szexelni velük, akkor ne tedd, csak azért mert ő azzal zsarol, hogy mindenki lefeküdt vele az elsőn. Lehet amúgy még senki sem feküdt le vele amúgy, csak hazudik. Itt az a fontos te mit érzel.

2023. aug. 30. 13:49
 14/33 anonim ***** válasza:
6%

Nekem volt ilyen is olyan is. Nem attól lett minőségibb a kapcsokat, hogy a sokadik találkozón szeretkeztünk először. Sőt volt szexkapcsolat ahol csak a 4. Alkalommal engedtem meg valahogy úgyis alakult pedig tudtuk h csak az, de része lett az idő húzás és ettől lett utosebb az első.

Nő vagyok, a személyiség tud vonzani elsőre is. Nem ragaszkodom a szabályokhoz.

2023. aug. 30. 13:51
 15/33 anonim ***** válasza:
78%
Nem veled van a probléma kérdező. Férfiként én sem feküdnék le addig valakivel amíg meg nem ismerjük és kedveljük egymást, erre egy-két randinál több idő kell. Aki ezt felhozza vagy erőltetné az egy nagyon jó ok hogy kiszűrd az ismerkedés során.
2023. aug. 30. 14:33
 16/33 anonim ***** válasza:
18%
Nekem a kapcsolatban a legfontosabb a szex úgyhogy első, legkésőbb második randin elvárom. Ha nem vonzódok a pasihoz annyira hogy legyen kedvem akkor mindegy. Ha én nem tetszek neki akkor megint mindegy.
2023. aug. 30. 15:32
 17/33 anonim ***** válasza:
22%

Ott a pont. 👍

Végre egy őszinte, normális válsz és gondolkodás. 👌

2023. aug. 30. 15:52
 18/33 anonim ***** válasza:
77%

16! Pont ez a mentalitás zavar!

Üdv. 4.

2023. aug. 30. 15:58
 19/33 anonim ***** válasza:
66%
#12 Meg akarnak mihamarább fektetni, de valahol igazat is mondanak.
2023. aug. 30. 15:58
 20/33 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem akkor kell lefeküdni valakivel, amikor jónak érzed

Ez nekem volt első randi és egy hónap után is

Úgyhogy ha te később szeretnéd, akkor állj ki magadert. Ha valakinek ez nem tetszik, fel is út, le is út

2023. aug. 30. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!