Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőkkel élő fitnesz edző találhat nőt? Vagy mindenkinél kizárt?
Figyelt kérdés
Nagy kertes családi ház. Különbejáratú ház részben lakom. Nem is találkozom a szülőkkel csak az étkezések alatt. Igen az anyám moss a családban. De önálló vagyok!
Ahány nővel probaltam ismerkedni a “papahotel” miatt azonnal kukázott.
Miért lenne jó ha 150 ezerért laknék valaki idegennél albérletben csak azért hogy elmondhassam hogy nem lakok a szülőkkel?
2023. aug. 30. 06:10
1/12 anonim válasza:
Mennyit keres most egy jó fitnesz edző?
2/12 A kérdező kommentje:
Az hogy ki jó az relatív. Nekem 300-400 ezer között szokott összejönni havonta.
2023. aug. 30. 06:31
3/12 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Egy párszor már válaszoltak rá, kérdező, az nem volt elég?
4/12 A kérdező kommentje:
Keversz valakivel. A hasonlóság csak a véletlen műve lehet.
2023. aug. 30. 06:44
5/12 anonim válasza:
#3: haha, persze. Majd meglátjuk, mit mondanak a többiek. Biztosan ők is "keverni fognak" valakivel.
6/12 A kérdező kommentje:
És a “másiknak” milyen válaszokat szoktatok írni? Lehet olvassa ő is! Aztán akkor mindketten tudni fogjuk mik az esélyeink a nőknél
> a gyakori népe szerint.
2023. aug. 30. 06:49
7/12 anonim válasza:
Azért, hogy "elmondhasd" magadról, hogy végre képes vagy SAJÁT MAGADRA főzni + mosni.
8/12 anonim válasza:
Van végzettséged, jövőképed? A lakrész egy szoba vagy konyha, fürdő is?
9/12 A kérdező kommentje:
#8 konyha és fürdő is van.
2023. aug. 30. 07:14
10/12 anonim válasza:
Ha van konyha, furdo, miért anyád mos?? Miért anyád foz? A kulon bejárattal engem nem zavar, de az igen, hogy anyád lát el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!