Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély hogy a teremben ahova járok vissza jelöljön az egyik edző ha bejelolom fbn?
Mi lenne akkor jobb?
Miközben klienssel van csak nem kéne zavarni 🤔
Íratkozz be hozzá edzésre, hátha lesz valami.
Az edzők mindenkit visszajelölnek, de azért mert így is szereznek ügyfeleket.
Nincs.
FB jelölés SEMMIT sem jelent. Írj rá, érdeklődj felőle, hogy tervez-e ott még foglalkozásokat tartani. Mond el neki, hogy nagyon szeretnél ismét járni hozzá, stb.
Ezzel csak egy a gondom, hogy a termunkbe járók 70%-anal jóval izmosabb vagyok, 12 éve edzek, nem igazán tudna mit tanítani :D (most ezt nehogy félreértsétek, nem nagykepusegbol írtam)
Alibi órákat nem vennék 🤔
Ja sorry ezeket az infokat lehagytam.
Én vagyok a férfi, ő a nő.
Alap esetben nem jelent gondot odamenni csajokhoz. Ez a szituáció nekem annyiban más, hogy egyrészt edzés közben se zavarok senkit, másrészt ő olyankor ugye dolgozik és edzést tart xy-nak épp.
Azért gondoltam rá hogy jelölöm, aztán max kidumalom, hogy meló közben nem akartam zavarni, de.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!