Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fitnesz edző miért nem jut nőhöz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitnesz edző miért nem jut nőhöz?

Figyelt kérdés
Jól nézek ki de mikor megtudják hogy a szüleim hazában lakok akkor offolnak. Akkora probléma ez manapság ha valaki a szüleivel él 30 évesen ? Nagy ház, külön bejáratú részén élek. Azért menjen el egy albérletbe szórni a pénzt hogy az megfeleljen valami magát hercegnőnek tartó nőknek?

2023. márc. 18. 08:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne párkapcsolatod, akkor is ott maradnál?
2023. márc. 18. 08:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna. Nem akarom, hogy az anyós atjarjon, vagy haza legyek vive, mint egy tini kapcsolatban. Ha személyi edző vagy és jo, akkor jól is keresel, telne alberletre. A külön hazreszt meg add el/add ki, abból tudod fizetni az albit.
2023. márc. 18. 09:32
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

'magat hercegnőnek tartó nőnek '

szivem... Ezért nincs nőd. Meg hát azért vonzó az hogyha valaki el tudja látni önmagát.

Én is laktam saját albérletben és nekem eléggé turn-off volt, hogyha nálam tudtunk csak találkozni, mert a pasit otthon várta anyuci.

2023. márc. 18. 09:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem nézel ki jól.
2023. márc. 18. 10:02
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

"szivem... Ezért nincs nőd"

Arrogáns, és lekezelő vagy. Normális férfi nem fogja ezt a mérgező stílust sokáig hallgatni... ki kíváncsi erre.

"szivem".. pff..

2023. márc. 18. 10:04
 6/15 anonim ***** válasza:
12%

El ne menj albérletbe ha nem muszáj, az albérlet MO-n az egyik legnagyobb lehúzás.. vicc milyen árakon adnak ki lelakott szar lakásokat..

Ezek a r*bancok akik emiatt offolnak jó eséllyel akkor is lepattintanának, ha albérletben laknál csak akkor más lenne az indok

A gyk-s válaszokat meg nem feltétlen kell alapulni venni.. egy témához írnak kb 10en 20an.. nem gondolom h mérvadó lenne

2023. márc. 18. 10:16
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Full kamu a kérdés 😂
2023. márc. 18. 10:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

5, úgy szoktam hozzáállni az emberekhez ahogy ők hozzám. Ha valaki ilyet ír ki a kérdésbe akkor nyilván olyan stílussal fogok válaszolni ahogy ő ír. Ha így jár hozzá a nőkhöz hogy hercegnő meg blablabla akkor nem tudom hogy mit vár.

10 éve boldog házasságban élek egyébként, szegény férjem biztos kivan mar ....

2023. márc. 18. 10:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

6, Hát akkor éljen mamahotelben élete végéig vagy mi?

Miért nem jut nőhöz, ez a kérdés. Szerintem legyen az nő vagy férfi, de aki saját magát tartja el, annak bizony nagyon kiábrándító ha a másik, felnőtt ember létére anyuci szoknyája alatt tanyázik.

Egyébként nagyon sok országban nem is divat otthont venni és sokan életük végéig albérletben élik le az életüket.

2023. márc. 18. 11:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha ott laksz, gyerekkel egyutt ottragadtok majd es ki lesz a hazicseled es a mama apoloja? A feleseg. Na meg szivet lelket beleteszi vmbe ami nem lesz soha ove.
2023. márc. 18. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!