Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitnesz edző miért nem jut nőhöz?
'magat hercegnőnek tartó nőnek '
szivem... Ezért nincs nőd. Meg hát azért vonzó az hogyha valaki el tudja látni önmagát.
Én is laktam saját albérletben és nekem eléggé turn-off volt, hogyha nálam tudtunk csak találkozni, mert a pasit otthon várta anyuci.
"szivem... Ezért nincs nőd"
Arrogáns, és lekezelő vagy. Normális férfi nem fogja ezt a mérgező stílust sokáig hallgatni... ki kíváncsi erre.
"szivem".. pff..
El ne menj albérletbe ha nem muszáj, az albérlet MO-n az egyik legnagyobb lehúzás.. vicc milyen árakon adnak ki lelakott szar lakásokat..
Ezek a r*bancok akik emiatt offolnak jó eséllyel akkor is lepattintanának, ha albérletben laknál csak akkor más lenne az indok
A gyk-s válaszokat meg nem feltétlen kell alapulni venni.. egy témához írnak kb 10en 20an.. nem gondolom h mérvadó lenne
5, úgy szoktam hozzáállni az emberekhez ahogy ők hozzám. Ha valaki ilyet ír ki a kérdésbe akkor nyilván olyan stílussal fogok válaszolni ahogy ő ír. Ha így jár hozzá a nőkhöz hogy hercegnő meg blablabla akkor nem tudom hogy mit vár.
10 éve boldog házasságban élek egyébként, szegény férjem biztos kivan mar ....
6, Hát akkor éljen mamahotelben élete végéig vagy mi?
Miért nem jut nőhöz, ez a kérdés. Szerintem legyen az nő vagy férfi, de aki saját magát tartja el, annak bizony nagyon kiábrándító ha a másik, felnőtt ember létére anyuci szoknyája alatt tanyázik.
Egyébként nagyon sok országban nem is divat otthont venni és sokan életük végéig albérletben élik le az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!