Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a férfiak elvárása egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a férfiak elvárása egy nő felé?

Figyelt kérdés

Mind külsőre és belsőre is gondolok.

Mennyire számít, hogy mennyi felesleg van a nőn?

Vagy a személyisége?

2023. aug. 29. 16:32
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
86%
Amikor párommal még csak randiztunk, felmerült ez a kérdés, hogy számára mik az ideális tulajdonságok egy nőben. Külsőre alapból nincs konkrét elvárása (talán annyi, hogy a hosszú hajat jobban szereti egy nőn), a kisugárzás fontosabb. Legyen mosolygós, felelősségteljes,megbízható, legyen jó humora, önálló gondolatai.
2023. aug. 29. 17:19
 12/46 anonim ***** válasza:
31%
Hidd el, van ott több kritérium is, csak maximum nem tudja így szetszalazni.
2023. aug. 29. 17:22
 13/46 Camorri ***** válasza:
36%

Mivel mindenkinek más, ezért csak az én "elvárásom" írom le, ami nem elvárás a nők felé, hanem inkább egy számomra fontos a leendő párom irányában.

Nőies külső: hosszú haj (ami nálam a Kleopátra vagy hosszabbat jelenti), visszafogott öltözet ami kiemeli a nőies vonásait, nulla vagy minimális smink, és ne legyen anorexiás, de azért adjon annyit az egészséges kinézetre mint én.

Belső: minél inkább a tradicionális felfogású feminizmus, egy pici modern feminista nézettel megfűszefezve.

Nálam pl instant kiesős ha valaki nem akar gyereket.

2023. aug. 29. 17:25
 14/46 anonim ***** válasza:
19%
Egyelőre annyi lenne, hogy válaszra méltasson, ahelyett, hogy eltűnik egy szó nélkül. De sajnos sok nőnek már ez is meghaladja a jellemét.
2023. aug. 29. 18:04
 15/46 anonim ***** válasza:
80%
Szinte semmi, 3 gyerek, ebből legalább kiderül, hogy neki kb ennyiből fognak állni a gyerekkel kapcsolatos teendők.
2023. aug. 29. 18:24
 16/46 anonim ***** válasza:
32%
Nekem a vékooátlags nők tetszenek. Igényem lenne arra, hogy ápolt lábfeje legyen az illetőnek, érdeklődjön a világ dolgai felől, domináns-, de azéért humánus legyen a nő.
2023. aug. 29. 18:31
 17/46 anonim ***** válasza:
42%
Nekem csak annyi elvárásom van, h eleg dughatoan nezzen ki.
2023. aug. 29. 19:05
 18/46 anonim ***** válasza:
63%
Szeretem ha bomba alakja van. És imádom ha kiszolgálnak. Én túl fáradt vagyok. Szeretek pihenni.
2023. aug. 29. 19:17
 19/46 anonim ***** válasza:
11%
Legyen tökéletes külseje , 10 évvel fiatalabb és lesse minden kivánságom
2023. aug. 29. 19:20
 20/46 anonim ***** válasza:
12%

tudnám a feminista, propagandista csák minek jönnek ide ugatni...Igen, bzmeg, 3 gyerek, nem mindenki olyan eq0 nő létére, mint ti.

Ti meg amúgy is a p.náért vagytok oda, mit érdekel titeket?

2023. aug. 29. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!