Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy attól még hogy egy férfi a 20-as éveiben nem volt sikeres a nőknél, az még NEM jelenti azt hogy a továbbiakban is így marad?
Ezt a képet már vagy száz helyen láttam túlzás nélkül. Sok helyen ki is fejtik részletesen mi ennek az oka. Ugye a férfiak ösztöneiknél fogva a fiatal nőket keresik, hiszen ösztönös szinten azok hozzák őket lázba. Ezért azokért nagy a verseny, hiszen a férfiak minden korosztálya versenyzik értük. Amiből az következik, hogy a nők érték skálájára a stabilitás jellemző. Fiatalon stabil az értékük a társkeresésben, még egy csúnyácska és/vagy molett nő is értékes abban a korban, viszont majd később 30 felett az értékük folyamatos leépülése szintén törvényszerű. Ez alól még a legszebb nők sem kivételek.
Míg a férfiak értékét ugye nem csak a külső határozza meg, de érdekes módon sok férfinál az is javul a korral. Nem mindenkinél, de sokan a 30-as, 40-as, sőt 50-es éveiben is sokkal sármosabbak, vonzóbbak akár a fiatal nők szemében is mint a 20-as éveiben voltak. Ott van példának minden egyes híresség, Brad Pitt, George Clooney, Harrison Ford és kb. minden férfi. És mondom, a külső csak egy tényező, nyilván egy 40 éves férfinak sokkal nagyobb az esélye hogy saját lakása legyen, mint egy 20 évesnek. Van aki már 20 évesen is örököl, de az ritka. Ott van a személyiségfejlődés is. Míg egy 40 éves férfi már sokkal nagyobb valószínűséggel rendelkezik kellő élettapasztalattal, egy 20 éves férfit még az izgat hogy meg tudjon venni egy márkás tornacipőt vagy egy iPhone-t.
Tehát végső soron igaz ez az ábra? Attól még hogy egy férfi nem volt kapós a 20-as éveiben még nem következik belőle, hogy később is ez marad? Persze ez nem minden férfira igaz, ez egyértelmű, aki full selejt és nem is fejlődik semmiben, az akkor sem lesz vonzóbb ha idősebb lesz, ha ugyanazon a szinten tart mindenben mint egy gyerek. De sok férfi igenis értékesebb lesz?
21
A 16 éves gyerek.
A 60 éves férfinek meg a 60 éves nők körében.
Az, hogy a hatvanas pasi fiatal lányokra csorgatja a nyalát, egy dolog. A másik dolog pedig az, hogy ezek a lányok hányingert kapnak tőle.
Ezt a képet a sikertelen férfiak találták ki, hogy reménykedni tudjanak, hogy egyszer még jobb lesz. Nyilván mindenkinek szüksége van reményre. Ez hajt minket előre, hogy túléljük a hétköznapokat.
De attól még durvára nem lesz igaz ez az ábra. Mert ez mindig egyénfüggő. Te magad mivel érzed úgy, hogy több lettél most, mint mondjuk 20 évesen voltál? Lett saját lakásod? Autód (valamelyik magasabb minőségi kategóriából)? Jövedelmed mennyi? Külsőre miben változtál? Férfiasabb lettél? Jóképűbb? Izmosabb?
Remélem érted a lényeget.
Amúgy mondok egy példát. Egy korábbi munkahelyemen volt két nő. Az egyik 40 éves. És szexi volt. Hiába voltam 24 éves fiatal fazon, gerjedtem rá. Jó alakja volt, és volt egy nagyon erotikus kisugárzása. Ha tehettem volna, tuti ájulásig dugom (de sajnos nem engedte, nem voltam elég vonzó pasas neki).
Volt egy 25 éves csaj is. És egyszerűen az a csaj ocsmány volt. Tömzsi, bezsírosodott, dagadt, formátlan, nőietlen. Én nem is tudom, mi kellett volna, hogy megkívánjam. Hajótörés meg néhány év a lakatlan szigeten kb. De lehet még akkor is inkább egy kókuszgolyóba rakom.
Érted már, miért mondom, hogy ez az ábra úgy baromság, ahogy van?!? Az egyént nézd.
Ha a fenti gondolatmenet túl sok lenne neked, akkor csak ennyit jegyezz meg:
A párkeresés olyan, mint az autóvásárlás.
Nem kort nézünk, hanem állapotot.
Ringassatok magatokat ebbe az ábrándba.
Max. a gazdag férfiak és golddigger nők viszonylatában igaz. És abban is csak addig, amíg nem talál egy gazdag, de fiatal pasit.
Átlag Joska hiába várja a csodát. Elhízott, kopasz, igénytelen, csóró pasi vén korában annyira sem lesz sikeres, mint fiatalon.
24: mesélj kérlek, hogyan készült? Mi volt a mintavételi eljárás menete, mik voltak a felmérendő szempontok, hogyan számszerűsítették a kutatás tárgyát?
Beszélsz itt baromságokat, ráadásul értelmetlen baromságokat. Vagy fejtsd ki rendesen a véleményed, vagy maradj csendben, mert csak szekunderszégyenem van tőled.
Nem tudom mi a gond az ábrával, a pasik pont 30éves korukban a legjobbak, benőtt a fejük lágya, egzisztenciájuk lett, ilyenkor a legvonzóbbak.
A legjobb csajok meg már gyerekkel járnak.
27
Hát nem tudom. Jelenleg nekem a 25 körüli pasik a legvonzóbbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!