Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem bízom a férfiakban és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bízom a férfiakban és nehezen hiszem el, hogy vannak rendes férfiak?

Figyelt kérdés

Volt valakivel egy kalandom akiről kiderült, hogy sokkal rendesebb férfi mint gondoltam volna. Sőt, talán az egyik legrendesebb akivel valaha dolgom volt bármilyen formában, találkoztam.

Ezt így megtudván, már bánom, hogy csak kaland volt, de ez nyilván nem csak rajtam múlik.

Viszont ez az eset egy nagyon komoly önismereti lecke nekem és rádöbbentett, hogy igazából bizalmatlan vagyok a férfiakkal szemben. Nem mindenkivel, vannak férfi barátaim akikkel nem, de velük nyilván nem akarok semmit és vica versa.

Hanem azokkal akik megtetszenek. Ez (legalábbis szerintem) onnan ered, hogy gyerekként én tudtam meg a családban először, hogy apámnak viszonya van. Be is igazolódott, lebukott. Gyerek voltam, kiszolgáltatott, rettegtem. Majd megint volt neki (vagy abba se hagyta). Láttam, hogy anyukámat mennyire megviseli, nem megyek a részletekbe, mert nagyon sok összetevője van, de apám a szememben akkor nagyon sokat esett, előtérbe helyezte a szeretőjét a családja helyett. Felnőve azt láttam végig, hogy anyukám egyszerre nő és férfi abban a kapcsolatban, ő visz mindent, ő feláldozott egy csomó mindent a családért, apám nem. Ezzel lehet vitatkozni, hogy jó döntés-e vagy sem, illetve nyilván egy kapcsolat 2 ember felelőssége és általában kettőn áll a vásár, de a folyamatos megcsalás egy döntés kérdése.

Szóval rádöbbentem, hogy egyszerűen nem tudok bízni a férfiakban, nem hiszek nekik.

A férfiről akivel többek között lefeküdtünk nemrég pedig kiderült, hogy egy sokkal jobb ember mint gondoltam. Mindenről őszintén nyitottan beszéltünk. Szeretnék neki hinni, szeretnék mindent elhinni amit mondott, de nem megy.

Mondta, hogy szeretne kapcsolatot, de nem velem. Ezt elhiszem. Az más kérdés, hogy folyton ezen kattogtam, hogy mi van bennem ami miatt nem lehetek én az, akivel elképzelné. Tény, hogy nem igazán ismerjük egymást csak pár közös ismerős által, szóval annyira nem is ismer. De magamat kezdtem el hibáztatni, hogy én biztos nem vagyok elég jó neki. Az is meglepett, hogy vonzónak talált egyáltalán.

Azt is mondta, hogy nem volt még egyéjszakása és nem is akart, nem akar olyan lenni aki egyéjszakásakat csinál, de vonzónak talált és engedett a kísértésnek. Na ezt, hogy nem akar egy férfi egyéjszakásat már nem tudom elhinni. Lehet velem van a baj, de nem tudom elhinni, hogy egy férfi ne akarjon csak úgy random szexelni. Szeretnék neki hinni, szeretném elhinni, hogy ő rendes, de nem megy. Nem mintha számítana, hiszen megmondta, hogy tőlem nem akar semmit. (Nem mintha azt gondolnám amúgy baj van az egyéjszakással, 2 ember döntése).

De szerintem apám miatt nem hiszem el, (ettől függetlenül) hogy vannak rendes pasik is. Pedig én is ismerek párat, de ezek szerint engem nem akarnak. Közben meg iszonyatosan vágyom rá.

Léteznek rendes férfiak akarnak?

2023. aug. 29. 11:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Elfogadom. Csak akkor miért megy bele? Oké, hogy szexuális ösztön, de az, hogy lefekszik valakivel mégiscsak döntés kérdése.
2023. aug. 29. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem akarok egy éjszakásat, de nagy ritkán az lesz belőle sajnos, ami rendesen megvisel.
2023. aug. 29. 19:30
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem kíméld meg a férfiakat magadtól. :)
2023. aug. 30. 23:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, kérdező, férfiként mondom: sose lehet tudni. Megvoltál neki, szóval persze, rendes, aranyos veled meg minden. A legtöbb férfi a sztereotípiák ellenére is azért rendszerint normális azokkal a lányokkal, akikkel összejön a dugás. Vagy mert reménykedik, hogy újra ágybabújtok, vagy egyszerűen ilyen a természete.

De azért erre sose alapozz hosszútávon. Ön- és emberismeret!

2023. szept. 7. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

Már nem azért, de te milyen jogon bántód, nézed le a férfiakat, amikor lefeküdtél vele? Azért álljon már meg a menet! Neked szabad csak azért, mert apád és anyád tönkretette a szerelembe, emberekbe való hitedet de férfinak nem szabad engedni a vágyainak, vagy a szexhiánynak, vagy mi a szósz?

Mondta, hogy szeretne kapcsolatot, de nem velem. Ezt elhiszem. Az más kérdés, hogy folyton ezen kattogtam, hogy mi van bennem ami miatt nem lehetek én az, akivel elképzelné."

99,99% hogy azért, mert látta, hogy mentálisan nem vagy rendben! 80% hogy csak szexre utazott és amiatt volt kedves és miután megunt téged szépen lepattintott, de természetesen tisztában volt vele, hogy megintcsak nem vagy jól.

Igen, léteznek rendes, normális férfiak és nem függ össze, hogy részt vesznek-e egyéjszakás kalandokban, ugyanis ők ugyanúgy küzdhetnek kötődési zavarokkal, csalódásokkal, traumákkal, mint te. Simán lehet, hogy kapcsolat után szeretnének szexuálisan kiélni magukat, de ha közbe szól a szerelem, akkor feladják azt a fajta életmódot.

"nem hiszem el, (ettől függetlenül) hogy vannak rendes pasik is. Pedig én is ismerek párat, de ezek szerint engem nem akarnak."

Ebben az egyben adok neked igazat! Nem adhatnak neked esélyt, ha te előítéletekkel és traumákkal vagy tele, normális, érett, felnőtt ember legtöbbször nem vesz nyűgöt, ez esetben téged a nyakába! Ha mégiscsak megteszi ad esélyt te

lehúzod a te szintedre, tönkreteszed őt, magad még jobban és értelemszerűen a kapcsolatot is.

Őszintén szólva én nem tudom, hogy mit akarsz te főleg szerelmen alapuló kapcsolatot, amikor elsősorban pszichológiai segítségre van szükséged!

Ha nincs rá kereted, akkor olvass nagyon sokat egészséges emberi-szerelmi-kapcsolatokról és tulajdonságokról szintén. Ön-és emberismeret mint az előttem szóló írta. Addig míg mentálisan a trottyon vagy, ítélkezel, feltételezésekbe bocsájtkozol addig fölösleges ismerkedned, mert hasonló mentális esetű egyéneket fogsz ki.

2023. szept. 7. 19:56
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem nézek le senkit, nem ítélkezem. Le is írtam, hogy nem gondolnám, hogy az egyéjszakástól kevesebb lesz valaki. Igen, én is ugyanúgy belementem és a vicc az, hogy ugyanaz miatt.

Mert valójában én is egy egészséges, normális kapcsolatra vágyom, de én is csak ember vagyok, vonzódunk egymáshoz és megtörtént. Csak ott akkor teljesen elhanyagoltam ezt a vágyamat. Nálam is nagyobb volt a kísértés.

Csak a különbség, hogy én benne lettem volna (már később) abba, hogy jobban megismerjem. Max ha nem jön össze, nem jön össze.

Egyébként azt nem mondanám, hogy érzelmileg rottyon vagyok, mert ez nem igaz. Hál'istennek szerencsés vagyok és szeretem az életem, cssk hiányzik egy társ. Mindenkinek megvan a maga csomagja, nekem az, hogy nem láttam egészséges párkapcsolati mintát, ezért teljesen magamnak kel felépítenem. Ráadásul igenis azt gondolom tudom mi lenne egészséges, mert pont az ellenkezőjéből láttam sokat.

Nem húzok le senkit. Azt, hogy "nem vagyok rendben" (amit nem gondolok, hogy így van csak szimplán van egy traumám mint mindenkinek) nem láthatta, mert a viselkedésemen nem ütközött ki. Illetve egyszer összekaptunk, de az se neki se nekem nem volt a legfényesebb pillanata, de ezt nagyon normalisan meg is tudtuk beszélni.

2023. szept. 8. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16. Ez így van, mindenkinek vannak traumái, nincs 100%-ig tökéletes, érzelmileg stabil ember.

Végigolvastalak, a kommenteket is, ehhez így csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy kívánom, jól alakuljanak a dolgaid.

(14-es voltam)

2023. szept. 8. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!