Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyire dicsőítve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyire dicsőítve a kövérség női körökben?

Figyelt kérdés

Ha egy nő kövér, de kiáll a nagyközönség elé és előadja magát, akkor bátor és sajátosan szép mert felvállalja magát. Desokszor nincs is erre szükség, elég, ha kiposztol a social mediara egy fotót/videót, és egyből agyon van ajnározva.

Bezzeg ha egy pasi kövér az egyből ronda és ocsmány meg fogyjon le.(Kivétel ha gazdag mert akkor a nők szerint ő "mackós pasi").

2023. aug. 29. 08:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
26%

Ez nagyon jó, ezt majd be fogom linkelni, ha valaki a nők egyenízlésével jön.

"A férfiak ízlése változatos ám. Van, akinek a szőke modell tetszik, van, akinek a barna. Van, akinek a segges, és van, akinek a melles."

2023. aug. 29. 09:44
 12/24 anonim ***** válasza:
66%

Igen én is így érzem hogy amúgy a médiában van dicsőítve, megpróbálják nyomni hogy elfogadóbbak legyenek az emberek. De a valóságban egyébként szerintem gáz meg nyilván nem néz ki jól.

Igen vannak olyanok akik nem tudnak lefogyni és betegség miatt kövérebbek de azért szerintem a nagy százalékuk inkább a lustaság, az életmód, a kezeletlen lelki bajok miatt olyan amilyen 🤷‍♀️ (pl. Depis, ezért zabál, de nem próbál a helyzetén változtatni..)

2023. aug. 29. 09:55
 13/24 anonim ***** válasza:
72%

"elég, ha kiposztol a social mediara egy fotót/videót, és egyből agyon van ajnározva"

Persze.... Azé' van teliba$zva röhögős fej reakciókkal.

Amúgy a kövér férfiakkal meg nem foglalkozik senki, mémek is kövér nős képekből készülnek, viccek is, a kövér férfiak meg élhettek eddig is békében, anélkül, hogy céltáblává válnának.

Szóval napi rinya oké, pipa, de realitàsa kevés.

(A reklámokat, médiát hagyjuk, a való élet számít.)

2023. aug. 29. 10:00
 14/24 anonim ***** válasza:
44%
Kerdezo,vagod,h a mackos az kigyurtst jelent kevesbe szslkasan????? Nem telibeszrt buvarruhat??😂😂
2023. aug. 29. 10:00
 15/24 anonim ***** válasza:
20%

Úristen, egy reklámban feltűnik egy tökéletlen alakú, bőrű nő. Jézus gyere le, így múlik el a világ dicsősége...

Hagyjuk már.

2023. aug. 29. 11:22
 16/24 A kérdező kommentje:

"Kerdezo,vagod,h a mackos az kigyurtst jelent kevesbe szslkasan?"

Aha biztos csak veletlenul születtek ilyen és hasonló mémek :D

[link]

[link]

2023. aug. 29. 11:46
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

A 7-esnek tök igaza van, de le van pontozva.

Egyébként a köver nők Elfogadása NEM Sztarolasa volt a cél, és ez csak egy szelete az egésznek, nem érted. A modell világban megjelentek ujabban az addig mellőzött színesbőrű nők a 90-es évek körül, utána a kövér nők a pigmentproblémásak, transznemúek stb.

Ha valaki ettől azt képzeli, hogy a férfiak ízlése megváltozott az nagyot téved.

2023. aug. 29. 11:50
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha már nem akarsz lefogyni, mától élj nőként és tádááám, lesz neked is ajnározás meg habzsi-dőzsi :D
2023. aug. 29. 12:10
 19/24 anonim ***** válasza:
27%
Csak azért mert a mainstream médiában nagyobb az elfogadás a nők felé, nem jelenti, hogy a férfiakkal szemben kevésbé elfogadóak, csak mert nincs az is az ember képébe tolva. A bodyshaming mindkét nem felé elfogadhatatlan, ezt már ideje lenne befejezni.
2023. aug. 29. 12:41
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Én nem dicsőítem a kövér nőket, én undorodom tőlük!
2023. aug. 29. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!