Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Ez megoldás lenne számotokra?
Állítjátok, hogy férfitöbblet van, és valóban, 3-6%-al több férfi születik békeidőben, mint nő és ennek van némi hatása a mai 20-30as korosztályra.
Ezzel párhuzamosan létezik a poligámia, azaz amikor szerelmi három-négyszögek alakulnak ki. jellemzően ilyenkor egy nő van több férfival párkapcsolatban, szóval ez férfitöbblet mellett is elég jól működhet.
Ti benne lennétek egy ilyen felállásban? Lehetne párotok, de a párotoknak van másik párja is és mint valami család együtt élitek a hétköznapokat, akár együtt is laktok stb.
Ez megfelelne nektek?
10es, eeeeelvileg ez többről szól, mint a szexről. A poliamor kapcsolatok elvileg valós kapcsolatok, együtt eljárnak randizgatni stb. Deee ja, neekm is furcsa. Jó lenne, ha felbukkanna itt egy poliamorban élő egyén és kifejtené hogy is megy.
Ill kaptam még egy választ privátban. Nemtom miért nem a kérdés alá írta, ha már a kérdésre válaszol, szóval ide bedobom:
"Az együttlakást párom másik párjával nem tudom elképzelni.
Aki hajlandó velem dugni, van neki egy másik párja el tudom képzelni.(úgyis, hogy tudok róla)
Bár nem nevezném ő páromnak, barátnak, havernek."
3-6%??? Elég soknak hangzik.
Amúgy is a poliamória a normális. Ahogyan nincs gát 1 barát után másokkal ismerkedni, a szerelemben sincs ilyen, csak ha azt kialakítod. De minek tennéd?
14
A szexhiány meg magány is okozhatja a korai halált, ugyanis ez tudományosan bizonyított.
Sajnos biológiai értelemben mi férfiak feláldozhatók vagyunk.
Földi szerepünk is csak a gürizés a nőkért, nők elhalmozása mindennel.
15, ezügyben szorítkozz arra, hogy a magad nevében beszélsz, ha kérhetem.
A 14es által írt statisztikának nem csak az az oka, hogy a férfiak korábban halnak, hanem az is, hogy körülménye válogatja milyen nemű egyedek születnek.
Nehéz időkben "alacsony neergiabefektetésű" utód születik, ami (számomra meglepő módon) a nő. Azaz a háborúk és éhezések idején elvileg több lány születik, míg békeidőben, bőségben több fiú.
Bár végülis nem kéne meglepődnöm, hogy a lány a kisebb energiaigényű, elvégre az XX kromoszóma stabilabb mint az XY, tehát nagyobb esélye van a túlélésre, kisebb esélye a bármilyen irányú devianciára.
16-os: ez nem egészen így van. A fiú magzat ellenállóbb ezért nagyobb eséllyel tud megszületni ezért van több fiú gyerek. Háborúk esetében (vagyis inkább utána) meg még inkább jellemző ,hogy SOKKAl több fiú születik, mivel pótolni kell az emberveszteséget. Érdekes módon valahogy a természet is alkalmazkodik ehhez.
A nők viszont alapból ellenállóbbak a betegségekkel szemben és azt sem árt megjegyezni, hogy a férfiak gyorsabb anyagcseréje, nagyobb testmérete és maga a tesztoszteron termelés is igencsak csökkenti az éllettartamot. Arról nem is beszélve, hogy valóban a férfiakra jellemzőbb a deviáns viselkedés. Itt most értem a dohányzást ,alkoholt, a stresszt, az orvosi ellátás hiányát (vagy inkább hanyagolásást), a szűrővizsgálatok hiányát és alapból a megterhelőbb, fizikai munkákat is leginkább férfiak végzik.
"Földi szerepünk is csak a gürizés a nőkért, nők elhalmozása mindennel."
A sperma olcsó, végtelen van belőle, a petesejt limitált. Egy nőnek nem mindegy kivel osztja meg a limitált "készleteit", a legjobbra törekszik, hogy a legéletképesebb, ellenállóbb és a potenciálisan legjobban, leggkönnyebben szaporodni tudó utód szülessen.
Így van programozva az ember, mint faj, pontosan ezért keressük a legjobb kinézetű embereket, mivel a jó külső, egyfajta garancia a jó génállományra.
És érdekes módon kutatások bizonyították, hogy a minél szimmetrikusabb arcú (lásd jóképű, szép) az ember, valószínűleg annál okosabb is.
Mi a megoldás? Ó én tudom mi lenne számukra a megoldás.
Szépen felpakolni őket egy teherautóra, és kivinni egy hétre Donbaszba, a húsdarálóba. Kíváncsi leszek, hogy egy hét sárban kúszás, orosz rakétacsapások elől való rejtőzés meg árokharc után is sírnának e a azon, hogy minden a chadeknek jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!