Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Ez megoldás lenne számotokra?
Állítjátok, hogy férfitöbblet van, és valóban, 3-6%-al több férfi születik békeidőben, mint nő és ennek van némi hatása a mai 20-30as korosztályra.
Ezzel párhuzamosan létezik a poligámia, azaz amikor szerelmi három-négyszögek alakulnak ki. jellemzően ilyenkor egy nő van több férfival párkapcsolatban, szóval ez férfitöbblet mellett is elég jól működhet.
Ti benne lennétek egy ilyen felállásban? Lehetne párotok, de a párotoknak van másik párja is és mint valami család együtt élitek a hétköznapokat, akár együtt is laktok stb.
Ez megfelelne nektek?
Éppenséggel az tény, hogy a poliamor kapcsolatok általában egy nő köré szerveződő több férfi. Persze fordítva is van, de ez a jellemzőbb.
A felvetésem nem az, hogy a nők általában kaphatóak erre, de annyi, hog ylétezik erre kapható nő, szóval az incel hajlandó lenne-e betársulni egy ilyen kapcsolatba.
És a nőnek ebben mi a jó? Eleinte lehet még kalandos több pasival szexelni. Aztán jön az unalom meg a megszokás, marad a mosás, főzés, takarítás, csak sokszorosan. Dolgozni nem lenne ideje szegény nőnek, de egyik e segíti anyagilag, oldják meg a többiek.
Egy nő életében a legnagyobb stresszforrás a férj. Ezt ki szorozná fel, csak azért, hogy az intelek lyukhoz férjének?
7, hááát ezt a poliamor kapcsolatban élőktől kérdezd:D Valahol van itt az oldalon legalább 1 ilyen nő amúgy.
Biztos jó nekik is, máskülönben nem cisnálnák.
Mondom, ne egy "mi lenne ha" feltételezésre ogndoljatok, ez létező jelenség.
Én nem osztanám meg a párom, akkor inkább nem kell nő bár én nem vagyok incel.
A monogám kapcsolatban hiszek.
Ez elég borzasztóan hangzik, szóval biztos nem mennék bele egy ilyen "kapcsolatba".
Ez kvázi az amikor a nőnek/férfinek vannak szexpartnerei csak annyi csavarral, hogy tudnak egymásról.
Nekem ilyen nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!