Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti mit éreznétek ha ezek lennének az elvárások felétek?
Legyen a jellemetek kifogástalan.
Minden körülmények közt higgadtak legyetek, félelmet nem érezhettek. Mindig a férfi érdekeit kell néznetek, és a magatokét az elé kell helyeznetek.
A férfi minden igényét Kisujjból teljesíteni tudjátok, megterhelés, és bármiféle megadott info nélkűl.
(Most a szex részét hagyjuk, ez “csak” a többire vonatkozik.)
Mindezt úgy, hogy vissza nem kérhettek ezért semmit.
Tudnátok teljesíteni?
úgy beszélsz mint egy végtelenül elkényeztetett gyerek akit egyszer megkér az anyja hogy viselkedjen rendesen, legyen tekintettel másokra és ideje egy kicsit önállónak lennie, szóval mossa el maga után a csetrest és takarítsa a saját szobáját. "oh engem rabszolgaként tartanak, nem viselkedhetek úgy ahogy akarok, nem csinálhatom azt amit akarok, mindig csak elvárás, elvárás, elvárás! és az mikor lesz, amit ÉN akarok? én bezzeg nem mondhatom anyunak hogy vegyen nekem ps5öt, vagy ne szóljon rám ha hangosan hallgatom a zenét! igazságtlansáág!!!"
oké bébi✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!