Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ti mit éreznétek ha ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti mit éreznétek ha ezek lennének az elvárások felétek?

Figyelt kérdés

Legyen a jellemetek kifogástalan.

Minden körülmények közt higgadtak legyetek, félelmet nem érezhettek. Mindig a férfi érdekeit kell néznetek, és a magatokét az elé kell helyeznetek.

A férfi minden igényét Kisujjból teljesíteni tudjátok, megterhelés, és bármiféle megadott info nélkűl.

(Most a szex részét hagyjuk, ez “csak” a többire vonatkozik.)

Mindezt úgy, hogy vissza nem kérhettek ezért semmit.

Tudnátok teljesíteni?

2023. aug. 27. 18:36
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
93%
Miért akarná ezt bárki teljesíteni? Férfiként kérdezem.
2023. aug. 27. 18:39
 2/39 A kérdező kommentje:
1. Én se akarom, csak kiváncsi vagyok, hogy ami a nők hozzáállásából nekem lejön, azt ők hogy fogadnák.
2023. aug. 27. 18:41
 3/39 anonim ***** válasza:
86%
felkacagtam....
2023. aug. 27. 18:45
 4/39 anonim ***** válasza:
5%
Sok nő tényleg ezt várja el.
2023. aug. 27. 18:45
 5/39 anonim ***** válasza:
66%
Nem is akarnám.
2023. aug. 27. 18:46
 6/39 anonim ***** válasza:
77%
Figyelj, itthon, a mi kultúránkban ez már nagyon nem dívik. Az ilyen hólyag költözzön ki valamelyik közel-keleti országba, és problem solved.
2023. aug. 27. 18:46
 7/39 anonim ***** válasza:
91%
Értelmes nő és értelmes férfi nem gondolkozik így.
2023. aug. 27. 18:48
 8/39 A kérdező kommentje:
8. Nyilván túl van tolva, de sarkítva ezek az elvárások, amivel én találkozom.
2023. aug. 27. 18:49
 9/39 anonim ***** válasza:
86%
Rossz nőkkel ismerkedsz.
2023. aug. 27. 18:52
 10/39 anonim ***** válasza:
80%

úgy beszélsz mint egy végtelenül elkényeztetett gyerek akit egyszer megkér az anyja hogy viselkedjen rendesen, legyen tekintettel másokra és ideje egy kicsit önállónak lennie, szóval mossa el maga után a csetrest és takarítsa a saját szobáját. "oh engem rabszolgaként tartanak, nem viselkedhetek úgy ahogy akarok, nem csinálhatom azt amit akarok, mindig csak elvárás, elvárás, elvárás! és az mikor lesz, amit ÉN akarok? én bezzeg nem mondhatom anyunak hogy vegyen nekem ps5öt, vagy ne szóljon rám ha hangosan hallgatom a zenét! igazságtlansáág!!!"

oké bébi✌️

2023. aug. 27. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!