Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ott kene ot hagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ott kene ot hagyni?

Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt, arrol tudok, hogy elottem sokat csajozott. Mielott osszejottunk volna meg "elbucsuzott" toluk. Utolag derult ki, hogy volt amelyikkel meg gyorsan osszefekudt... Biztos forrasbol tudom. Azt is megtudtam, hogy bar allitolag nem csal meg de van 2 csaj akikkel korabban nagyon hosszu idegeig kavargatott es meg baratsagban van veluk.... Az egyik ilyen lannyal, akivel allitolag 1 evig kavargatott, lattam a chatet... Ugy nez ki hogy o rair a csajra ilyen 2-3 hetente hogy na milyen volt ez meg az, meg mizu vele... Jogosan gondolom hogy ez nem oke, hogy erre neki igenye van?
2023. aug. 26. 21:44
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
En is erzes hogy nem koser a dolog. De.. Akkor miert beszel egy csomot rolam a haverjainak es miert mondta nekik hogy lehet en vagyok neki az igazi??
2023. aug. 26. 22:29
 22/29 A kérdező kommentje:
Lehet neki, nem is tudatos amit itt lemuvel...
2023. aug. 26. 22:30
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem tisztel nemhogy még szeressen!

Az egy dolog, hogy "kiválasztott" téged - ez is mekkora degradálás már... Nincs olyan normális esetben, hogy kiválaszt, mint egy kancát, hanem az, hogy annyira oda van érted, hogy nem tud mást tenni, mint veled lenni, mert nem tudja nélküled az életét elképzelni!

Ő mit csinált? Össze feküdt mással ( bár lehet több is volt az mint egy személy). Ami pedig felteszi az i betűre a pontot az az a tény, hogy még mindig tartsa az egyikkel ( vagy a többivel is) a kontaktust, miközben ELVILEG te beléd szerelmes!

Ha valaki az, akkor nem tartja vele (velük) egyáltalán, nincs rá szüksége, te kellesz neki, te untig elég vagy, téged kérdez kizárólag, hogy mizu!

Ő talonokat gyárt és fog is melletted új lányok személyében, mert lehetséges, hogy tudja mennyire megvezethető vagy!

Neki hárem kell, nem egyetlen lány az életében (egy ideig se, persze, hogy nem hosszútávon), egy szoknyapecér, akit te nem tudsz megváltoztatni, te ahhoz nagyon kevés vagy, mert mint írtam nem szerelmes beléd és nem is lesz, mert tisztában van azzal, hogy saját magadat nem (igazán,ahogy illene) becsülöd.

2023. aug. 26. 22:34
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyöntetűen mindenki ugyanazt írta, de te még mindig azt hiszed te vagy neki az igazi.:D
2023. aug. 26. 22:34
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Igazi? LOL, nem létezik Igazi, de ha netalántán mégiscsak van olyan személy az nem te vagy ő számára, mégha nem is feküdt volna össze mással és nem is tartaná fenn a csetelgetést, akkor se jelent ki ilyesmit érett ember!

Egy kisfiúval van dolgod fejben és testben pedig egy nőcsábászal, aki nagyon jól tudja, hogy mitől olvad az olyasmi fajta lányok,mint te vagy és teljes mértékben adja alád a lovat, játssza a hős szerelmest, de csak addig míg rád nem un, vagy közben végig csal, akár éveken keresztül is.

Szeretethiányban szenvedsz? Tőle nem fogod megkapni! Szerelmes vagy? Ő nem szerelmes beléd és nem lesz bármit is teszel, bármit is engedsz meg neki.

Maximum, ha nem történt meg ami lezajlott, akkor is csak fellángolásról lenne szó, ami még véletlenül se egyenlő a hét betűs szóval kérdező!

2023. aug. 26. 22:42
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Lenne egy fogadasom arra h tarskeresokon is fent van. tinderr, facebook tarskereso, badoo stb stb. Titokban regisztralj es keress ra.
2023. aug. 26. 23:00
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Figyu. Exem ugyanezt csinálja, egy másik csajért hagyott ott, akivel lefeküdt,míg velem volt, az a lány később tudott rólam. És még velem is szexelt akkor. Mármint én is az utolsó alkalomkor tudtam meg. Na de, ő is írogat nekem 3 hetente kb, sztorijaimat folyamat lesi, néha küldi a sziveket. Úgy tudom, egy másik exére is irogat, neki akkor is írt, mikor velem volt. Ja, őt is csalta. Légy óvatos. Bár mi idősebbek vagyunk, ő mindig ilyen volt, 40 felett is, sajna nem változik.
2023. aug. 27. 13:17
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd el, mindenki azt írja, mire vársz még? Tapsra?

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Tessék, most már szabadulj meg tőle, mert hűtlen féreg!

2023. aug. 28. 20:37
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

" De velem akart komoly kapcsolat. Egyebkent mindent megad nekem, es ugy viselkedik mintha lennenek erzesei:/"

Nekik is azt hazudta/hazudja, hogy komoly kapcsolatot akart/komoly kapcsolatban vannak, mint neked.

"2 honapja vagyunk egyutt, arrol tudok, hogy elottem sokat csajozott. Mielott osszejottunk volna meg "elbucsuzott" toluk. Utolag derult ki, hogy volt amelyikkel meg gyorsan osszefekudt... Biztos forrasbol tudom. Azt is megtudtam, hogy bar allitolag nem csal meg de van 2 csaj akikkel korabban nagyon hosszu idegeig kavargatott es meg baratsagban van veluk.... Az egyik ilyen lannyal, akivel allitolag 1 evig kavargatott, lattam a chatet... Ugy nez ki hogy o rair a csajra ilyen 2-3 hetente..."

Ugyanúgy félre fog lépni/félre lép,mint az elején, mert neki szüksége van több nő nemiszervére, képtelen igaz őszinte szerelemre és ebből adódóan hűségre is.

"Jogosan gondolom hogy ez nem oke, hogy erre neki igenye van?"

Jogosan.

"Szerintetek ott kene ot hagyni?"

Igen,igen és milliószor is IGEN!!!

KÉT HÓNAPJA(!!!) vagytok együtt és már az elején hűtlen volt hozzád/még mindig az.

Nem akarom elhinni, hogy olyannyira szerelmes vagy, hogy el kellene tűrni, amit művel, bár ha az is vagy, akkor sem kéne elnézni,hogy bohócot csinál belőled!

Szedd össze magad, gyűjts/varázsolj erőt, önbecsülést és szakíts vele!

Valahol érthető, hogy vágysz a szerelemre, törődésre, de ne cseszd el az érzelmi/mentális egészséged egy hűtlen patkány miatt, még csak 20 éves vagy, még eljön az életedbe az igaz szerelem, de ha mellette maradsz tönkretesz és észre se fogod venni, hogy beléd botlott a megfelelő/hozzádvaló emberke, sőt lehet annyira kikészít a mostani "párod" hogy zsigerből el fogsz utasítani bármilyen férfit a jövőben.

Szerintem nem ér annyit egy farkinca, hogy lerombolja az onbizalmad, a szerelmi kapcsolathoz való hitedet még egy icipicit se.

Szakíts vele még ma, meglátod, hogy jobb lesz nélküle!

2023. aug. 29. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!