Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ott kene ot hagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ott kene ot hagyni?

Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt, arrol tudok, hogy elottem sokat csajozott. Mielott osszejottunk volna meg "elbucsuzott" toluk. Utolag derult ki, hogy volt amelyikkel meg gyorsan osszefekudt... Biztos forrasbol tudom. Azt is megtudtam, hogy bar allitolag nem csal meg de van 2 csaj akikkel korabban nagyon hosszu idegeig kavargatott es meg baratsagban van veluk.... Az egyik ilyen lannyal, akivel allitolag 1 evig kavargatott, lattam a chatet... Ugy nez ki hogy o rair a csajra ilyen 2-3 hetente hogy na milyen volt ez meg az, meg mizu vele... Jogosan gondolom hogy ez nem oke, hogy erre neki igenye van?
2023. aug. 26. 21:44
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
En 20,o pedig 23
2023. aug. 26. 22:01
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

Azért mutatja hogy szerelmes beléd mert így odaadóbb vagy a szexben.

Ez a típús soha nem fog változni. Ha rádun akkor úgyis dibni fog vagy dugni más nőket melletted.

13/29 anonim ***** válasza:
100%
Búcsúcsók amikor ÁLLÍTÓLAG szerelmes beléd? Kérdező nem az, csak te vagy az új játéka jelenleg. Talán a többi csaj már kiismerte, vagy ugyanúgy élik az életüket,mint ő,nekik így megfelel, tudják, hogy komoly kapcsolatra nem alkalmas a pasid. Hogyan lenne már szerelmes, amikor másokkal csókolózik, puszilgatja, pláne szexel velük? Tessék!
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
2# vannak olyan gecxik, hogy csak hülyíteni akarnak...
2023. aug. 26. 22:02
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

*?

Dobd ki, nem hozzád való.

2023. aug. 26. 22:02
 16/29 A kérdező kommentje:
Jo, az elejen lehet nem volt szerelmes. De velem akart komoly kapcsolat. Egyebkent mindent megad nekem, es ugy viselkedik mintha lennenek erzesei:/
2023. aug. 26. 22:04
 17/29 A kérdező kommentje:
Szerintetek meg fog csalni, vagy csak par honap utan kidob?
2023. aug. 26. 22:04
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha van önbecsülésed, akkor dobod őt. Biztos hogy később neked lesz ebből csalódásod.

23 évesen ő még nem igen akar elköteleződni.

2023. aug. 26. 22:07
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Két hónapja vagytok együtt és már azon lamentálsz,hogy vége legyen vagy se. Szerinted ez normális?

Neked is szerencséd van, mint a kérdésben szereplő nőnek, bár neked ezerszer nagyobb, mert esküvő előtt áll(t).

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Remélem kirakta és azt is, hogy te is azt teszed!

Ha valaki táplál irántad őszinte érzéseket az nem fekszik le másokkal hiába csak ismerkedtek, hiába nem szerelmes még beléd.

Tegyük fel leszel olyan naív, hogy elnézed, mert hát papíron "tökéletes bf" de téged az nem zavar, hogy az "exekkel" tartja a kontaktust egy kicsit se, nem járna a fejedben, hogyha beüt a krach, akkor szalad valsmelyikhez vissza dugni, tényleg?

Ilyen éretlen tacskóban kár megbizni, ő minél több lányt akar gerincre vágni és nem fogja megállítani még az Atya Úristen sem!

Számára idegen fogalom a hűség, szerelem és az elkötelezettség mélyebb szinten, mert annak él, ami a lába között van, infantilis, alkalmatlan komoly párkapcsolatra!

Remélhetőleg észhez térsz míg nem szívod meg még jobban...

2023. aug. 26. 22:13
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Látom te már meggyőzted magad, hogy vele akarsz maradni. Csak akkor nem értem minek a poszt.

Nyilván meg fog csalni, nyilván nagyon össze fogsz törni. Nem értem neked ez miért kérdés egyáltalán

És az hogy szerelmesen viselkedik meg mindent megad neked? Csajszi.. nekem 2 exem kérte meg a kezem és mindkettő félrekúrt. Az egyiknek volt egy komplett párkapcsolata valaki mással, miközben könyörgött, hogy menjek hozzá feleségül lol

Ne dőlj be ennek a maszlagnak könyörgöm...

2023. aug. 26. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!