Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ott kene ot hagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ott kene ot hagyni?

Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt, arrol tudok, hogy elottem sokat csajozott. Mielott osszejottunk volna meg "elbucsuzott" toluk. Utolag derult ki, hogy volt amelyikkel meg gyorsan osszefekudt... Biztos forrasbol tudom. Azt is megtudtam, hogy bar allitolag nem csal meg de van 2 csaj akikkel korabban nagyon hosszu idegeig kavargatott es meg baratsagban van veluk.... Az egyik ilyen lannyal, akivel allitolag 1 evig kavargatott, lattam a chatet... Ugy nez ki hogy o rair a csajra ilyen 2-3 hetente hogy na milyen volt ez meg az, meg mizu vele... Jogosan gondolom hogy ez nem oke, hogy erre neki igenye van?
2023. aug. 26. 21:44
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon nem oké, jól érzed. Én dobnám az biztos, mert nem tervez veled komolyan ez egyértelmű.
2023. aug. 26. 21:46
 2/29 A kérdező kommentje:
Pedig o kezdemenyezte, hogy legyen koztunk komolyabb. Meg nem beszel a regi lanyokrol nekem.... Csakhat az ember megtud egysmast..
2023. aug. 26. 21:47
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
De te is tudod a régi csajokkal se véletlenül tartja a kapcsolatot, ha nem is csal meg, akkor is talonba tartja őket. És ez csak akkor fér bele, ha nem szerelmes beléd, és nem is tervez túl hosszútávra. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, szerintem hagyd őt.
2023. aug. 26. 21:53
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott kéne hagyni.
2023. aug. 26. 21:54
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a véleményem, hogy ez kuka. Lehet barátkozni meg ilyenek, de önmagában az is szakítóok, hogy gyorsan összedug a korábbi partnereivel? Jesszus. Nem voltak komoly szándékai már az elején sem és valószínűleg ez nem változott

Ismerem ezt a típust amúgy, volt nekem is ilyen exem még tiniként. Annyit mondok, hogy ez csak rosszabb lesz ennél

2023. aug. 26. 21:55
 6/29 A kérdező kommentje:
Persze, szerintem is fura hogy itt titokban meg haverkodik veluk... De akkor azt nem ertem hogy miert viselkedik ugy mintha szerelmes lenne es minek jott velem ossze, ha ugyis volt 5 millio csaja... Es volt kozte szebb mint en...
2023. aug. 26. 21:55
 7/29 A kérdező kommentje:
Ott meg amugy nem voltunk egyutt... De ja... Vicces, hogy egy reggel meg egyutt felebredtunk es este meg valoszinuleg gyorsan megdugta valamelyiket :D marmint persze, mondtam neki, hogy bucsuzzon el toluk, de nem gondoltam hogy ezt mondani kene... Marmint meg ilyen bucsucsok talan oke is lett volna, de ez nagyon furcsa... Foleg hogy nem is tole tudom...
2023. aug. 26. 21:58
 8/29 A kérdező kommentje:
Kulon mondtam is neki amugy az elejen, hogy ha nem akar kapcsolatot akkor ne eroltessunk..
2023. aug. 26. 21:58
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát hallod, mit kéne még csinálnia még hogy ott hagyd?
2023. aug. 26. 22:00
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok azt szabad tudni?
2023. aug. 26. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!