Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok ilyen lúzer a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen lúzer a csajoknál?

Figyelt kérdés
Több hölgy ismerősöm, barátom tudtomra adta, hogy jóképű pasi vagyok, ilyenre vágynak a nők, sőt ki is kezdett velem néhány, mikor kpcsolatban voltam, de amint próbálkoztam náluk, azonnal csak barátként tekinttek rám, visszautasítottak, hogy nagyon jó velem beszélgetni jó a társaságom, illetve sok dologban kikérték a véleményem, túl közvetlen lennék? Bunkóbbnak kellene lennem velük, nem pedig kedvesnek? Tényleg a nőknek az elérhetetlen pasi kell? nem vagyok magas lehet ez a gond? (176cm) Van egy lány akinek bejöttem majdnem össze is jöttünk, de inkább egy 190 cm magas nem túl jóképű pasi kellett végül, aki napokig nem keresi, tartja a távolságot, ugyhogy nem értem. Erre a pasira mondta hogy nem is jön be neki, aztán mégis odavan érte. Hogy van ez?
2023. aug. 25. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Valószínűleg a másik pasi férfias. Nem, nem azért mert érzelmileg egy 0. Azért, mert képes önálló lenni, maradni.

Sok férfi ott rontja el, legalábbis akiket ismerek és hasonló gondokkal küzdenek, hogy annyira kell nekik valaki, mint egy falat kenyér. Vagy eleve önnálótlanok és azért, vagy, bár amúgy férfiasak, egy számukra tetsző nő előtt azonnal behódolnak és elveszítenek mindent, amitől felnőtt a felnőtt.

Pl. minden válaszukkal, tettükkel a nőnek akarnak tetszeni, megfelelni ahelyett, hogy azt mondanák,tennék, választanák, ami valóban szerintük a jó, vagy amire valóban vágynak, csak, hogy nehogy rossz pontot szerezzenek. Megy ez az "igen, drágám, persze drágám, bármit ahogy akarod, ahogy neked jó" körítés minden helyzetben. Gyakorlatilag a nő árnyékává akarnak válni, csak ne hibázzanak. Ez pedig a legtöbb esetben a lehető legrosszabb döntés, mert a nőktöbbségene szolgát, vagy hű fegyverhordozót keres, hanem egy társat.

A másik típus, aki eleve önállótlan, bizonytalan, annál a nők nem is kezdeményeznek általában. Mert ők azok,akik simán cukik. Én azt szoktam mondani, hogy ők azok, akiket "etetnék, simiznék, almoznék," mert egy kisállat, vagy gyermek vált ki bennem hasonló érzelmeket. Megvédeném, ölelgetném, vígasztalnám, de semmi olyat nem indít el, ami ne anyai lenne. Erre végképp nem lehet kapcsolatot építeni.

Azt tudod tenni, hogy félre teszed az önsajnálatot és megfigyeled magad éles helyzetben és általános helyzetekben is, aztán összehasonlítod. Vagyis, megfigyeled mit csinálsz máshogy, ha a nő tetszik, mint olyan nőkkel szemben, akik csak haverok, barátok.

Persze, nem 100%, hogy itt van a kutya elásva, de elég gyakori.

Ha csak olykor esik meg veled, hogy (szerinted) nálad rosszabbat választanak, az lehet a nő egyéni ízlése miatt. Van, aki kifejezetten alárendelt szeret lenni. Ennek is meg van a maga pszichológiája. Ebben az esetben valóban dönthet az is, hogy a másik bunkó.

Az is lehet, hogy neked eleve az a típusú nő tetszik, aki az ilyenekre vágyik. Mert az se mindegy, benned mik indítanak el érzelmeket, vágyat.

A pàrkeresés rohadt összetett.

Ettől függetlenül nem árt kiismerni magad és elemezni a reakcióidat, hogy tudd, mi a helyzet nálad. Annak pedig hosszútávon semmi értelme, hogy eljátszd a macsót, aztán utánna vergődjetek, vagy ahogy kibújik a valódi éned lecseréljenek. Tehát a bunkóbbnak kellene lenni egy hülye gondolat.

2023. aug. 25. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

az önostorozást feljtsd el..ez alap, úgy vagy jó ahogy vagy ez az első szabály ird fel magadnak egy papirra, én úgy vagyok jó ahogyan most vagyok.

önazonos vagyok magammal második szabály…

nem kell semmilyen megjátszás stb..hogy ilyen meg olyan legyek ennél és annál.

Aki nem tudja elfogadni a másikat úgy ahogy van…annak menni kell, és nem kell sajnálni…

3. szabály elengedni!!

Higgyél abban, hogy aki neked kell megfog jelenni az életedben!

ird le, hogy milyen tipusú lányra vágysz, mit szeretnél milyen tulajdonságai legyenek amit szeretnél, hogy legyen…legyen egy kép arról a lányról akire vágysz, nos nem fénykép, hanem egy belső kép amit eltudsz képzelni magad mellé..

2023. aug. 25. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
44%

"Higgyél abban, hogy aki neked kell megfog jelenni az életedben!"

Ezoterikus baromsag.....

39F incel

2023. aug. 25. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
3. Ez nem ezoterikus baromság. Csak az agyad át állítod ilyenkor arra, hogy az ilyen embereket figyeld és ilyeneket vegyél észre. Pl. ha szerelmes vagy valakibe, akkor a legtöbbet az ő nevét hallod mindenhol, mert arra figyel az agyad.
2023. aug. 25. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

4. igy van...

aki minősit és itélkezik az önmagáról alkot véleményt, hol tart..sok sikert 3as az életben..

2023. aug. 25. 15:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is ilyen vagyok :D

És bár nem esek bele az egyes kategóriáiba én szerintem ott rontom el hogy rohadt nehezen nyílok meg, és senki nem olyan türelmes hogy ezt kivárja, inkább pattannak előtte.

2023. aug. 25. 17:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, eljön majd az aki nekem lett teremtve, kivárom.

6-os

Én adtam jelzeseket visszafelé, mikkr alakultak a dokgok, de altalában mindig egy magasabb pasi vitte a csajokat, ugye a magasság sokat nyom a latba! Volt aki azt mondta ha 10 cm vel magasabb lennék 100% hogy össze jönne velem. A csaj 173 cm volt De csak 176cm vagyok. Így jartam.

2023. aug. 26. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:

kizárt, hogy valaki 3 cm méter miatt dobjon..ez csak kifogás..

azokkal akikkel csak barátként funkciónálnál azok nem neked valók, mert túlságosan jó vagy nekik..ne bánd!

nekik a rosszfiú katerória kell akik miatt szenvedhetnek és eldobják őket..

a nehezen megnyilóknak pedig üzenem, hogy gyurjanak a témára, mert a női nem egy érzelem mentes kapcsolatra vágyik és nem is olyanokra, akik nem tudják kimutatni, érdemes ezen komolyan dolozni valamilyen terápiában coach-al stb..egy nő sem vállalja fel szivesen az én majd megmentelek tipusokat, társat keresnek nem pótgyerekeket

2023. aug. 26. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!