Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki kövéren lúzer volt a csajoknál, akkor izmosan is az lesz?
Jelenleg annak tudom be, hogy egyedül vagyok, hogy van 10-15kg pluszom és nem vagyok épp egy Schwarzenegger alkat.
Viszont olvastam valahol, hogy ez a dolog belülről jön és aki lúzer a csajoknál kövéren az kigyúrtan is az lesz.
Félreértés ne essék, voltak már párkapcsolataim korábban, de pár hónapnál tovább egy se tartott és valahogy soha nem éreztem azt a nagyszerű érzést ami látni másokon ha párkapcsolatban vannak.
22F
Önbizalmaddal van a baj. És ez mondjuk igaz amit állítasz ha izmosan sem lesz jobb az önbizalmad akkor persze hogy nem leszel sikeres. Viszont ismerek egy kövér srácot 130 kiló eléggé kövér, és nagyon jó az önbizalma és van barátnője már 3 éve.
Nekem 120 kilósan nem sikerült az ismerkedés pedig akkor extrém kövér voltam még magas sem voltam igazán, bár sok lány szemében szimpatikus voltam de ugye a kövérség elnyomta az önbizalmam és ezért nem volt soha barátnőm, pedig lehetett volna ha jó önbizalmam lett volna és belém szerethettek volna!
Na most ugye elkezdtem diétázni, sportolni, lefogytam 40 kilót legalább, jól nézek már ki, igaz annyira nem vagyok izmos igazából nem is akarok látványosan az lenni de erősnek érzem magam és ez be is bizonyosult a munkahelyemen főleg. Utána amikor már jobban éreztem magam lelkileg javult az önbizalmam mert jobb ruhákat tudtam venni magamnak és jobban is álltak rajtam, kezdtem jól kinézni, különösen arcra. Mosolygósabb lettem és ettől elolvadtak a lányok amin meg is lepődtem mert pont olyan kolléganőmmel jöttem össze akivel igaz nem egy részlegen dolgozunk de mindennap többször találkozunk ha kávézni vagy dohányozni megyünk, és ugye mivel más műszakban voltam hónapokig nem láttuk egymást majd végül visszakerültem az eredeti helyemre és újra találkozni kezdtünk és akkor jegyezte meg a lány hogy elképesztően sokat változtam, és sokkal mosolygósabb, pozitívabb ember lettem sokak szemébe, mert sok kollégám akik alig alig láttak ők is megjegyezték hogy belül is sokat változtam. Jobb lett az önbizalmam már a dicséretektől is, és valóban a hangulatom is sokkal pozitívabb volt, pedig önmagam maradtam, és össze is jöttem a lánnyal, első barátnőm a mai napig is és imádjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!