Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek is előfordult hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordult hogy házas férfi tetszett? Mit csináltatok?Szerintem én is tetszek neki, úgy vettem ki a viselkedéséből. Egyik munkatársunk is mondta hogy "lesz udvarlás" a munkanap elején.

Figyelt kérdés
Fiatalabb mint én, 26 éves, 4 hónapja volt az esküvője. A felesége 40 éves.
2023. aug. 24. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól még felesége van kérdező...
2024. jan. 27. 20:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Gondolom már nincs vele. Eddig vele volt kiírva Facebookon, már nem, egyedülálló van kint.
2024. jan. 27. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Kèrdező, te azt érted, hogy nem valós infókat raknak ki face-re? Erőszakos ribi vagy ahogy olvasom itt a soraid. Minek kérdezel itt bárkit ha már ki is találtad, hogy nyolusz a csávóra?!

Remélem majd megtaposnak lelkileg ezért!

2024. jan. 28. 05:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Tegyük fel: Nincs vele, de attól még a felesége, még nem váltak el.

Olyan férfi kell neked, aki a felesége háta mögött téged fűzögetett? Vagy csak szexre kéne? Ha az utóbbi hajts rá nyugodtan ha neked belefér, de nem biztos, hogy vevő lesz rád. Simán lehet, hogy félreértetted, talán egótunningra voltál jó.

Egyáltalán mit várhatsz olyan férfitól, akinek 26 évesen 47(!!!) éves felesége van és 4(!!!) hónapig tartott az idill? Valószínűleg anyakomplexusos - soha nem lennél neki elég, vagy pénzéhes hímrib*nc - megintcsak nem lennél neki elég.

Komolyan a suttyó férfi kell neked? Gondolkodj már ne csak a nemiszerved hajtson, a fejed azért van, hogy gondolkozz és tudtommal ember vagy, nem állat, aminek ösztönből jön minden...

2024. jan. 28. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!