Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vártok egy induló kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Adott két felnőtt ember (harmincasok mindketten). A férfi kezdeményezett. A férfinak "kell udvarolnia", vagy most már teljes egyenjogúság van és nincsenek ilyen jellegű szerepek?
Egy férfi mit tegyen a kezdődő kapcsolat érdekében és mi a nő dolga szerintetek?
Nekem jo lenne ha megalapozna bizalmat hogy nem caak kihasználni akar. Tehát ha nekem kéne ráirogatnom meg elhivni meg megcsókolni meg témázni meg irányitaniaz egészet, akkor tipli van.
Ha azt érzem hogy nem is hajt felvállrol vesz/kezel, nézek mást.
2023. máj. 18. 16:29
2/15 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha ő irányít. Fizessen ő az első pár randin és ezek alatt csókkal, szexszel ne próbálkozzon, de ezt meg is szoktam előre mondani. Azokon a napokon, mikor nem találkozunk, hívjon fel vagy írjon rám, persze ezt én is megteszem, nem csak neki kell.
2023. máj. 18. 16:35
3/15 anonim válasza:
Ja amúgy az egyenjogúságot ne keverjük ide. Az, hogy én is dolgozhatok, nem jelenti azt, hogy biológiailag férfi lettem. Még mindig nem a petesejt úszik a hímivarsejthez, ha érted.
2023. máj. 18. 16:36
4/15 anonim válasza:
Egyetértek a 3-assal. az egyenjogúság arra vonatkozik, hogy férfinek és nőnek egyenlő jogai vannak az életben, pl munkában. Ettől még a párkapcsolatban nem kell hímnőssé válni egyiknek sem.
2023. máj. 18. 16:38
5/15 anonim válasza:
Én mindent megteszek azért a férfiért aki fontos nekem. Viszont én is igénylem hogy érezzem hogy fontos vagyok neki. Udvaroljon, hívjon randizni. Minden más legyen kölcsönös.
2023. máj. 18. 16:43
6/15 anonim válasza:
Nő vagyok, a jelenlegi páromnak én kezdtem udvarolni, mert kb. szerelem volt első látásra és nyilván nem tudtam, hogy esetleg én is tetszem-e neki. Az első pár beszélgetést és első találkozót én kezdeményeztem, majd ez a rész teljesen egyenrangú lett, mármint hol én hívtam őt randira hol ő engem, de a közös programok szervezése a mai napig az én részem, ő csak annyit mond, hogy szóljak melyik napon menjünk a többit rám bízza. De ahogy előttem is írták, én is úgy gondolom, hogy a "fontosabb" első dolgokat kezdeményezze a férfi, de persze a megfelelő időben, nem elsietve és elkapkodva mindent.
2023. máj. 18. 16:51
7/15 anonim válasza:
Szerintem az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy egy férfinek ne kéne udvarolnia vagy hogy egy nőnek ne kéne csábítania.
Szerintem az nem baj ha ebben az értelemben vannak női-férfi szerepek. Nem kell feladni mindent.
2023. máj. 18. 17:14
8/15 anonim válasza:
Az kezdeményezzen, aki lehetőséget lát a másikban! Nemtől függetlenül hülyeség várni a „sültgalambot”.
Ezután a másik szépen, EGYÉRTELMŰEN, kulturáltan reagálja le a „nyitást”, hogy a kezdeményező ne érezzen bizonytalanságot, sértettséget. Ilyenkor 2 válasz lehetséges: IGEN, vagy NEM. A TALÁN szócskával soha nem szabad taktikázni, mert az egyrészről gyerekes, másrészről meg bunkóság.
Ha a válasz igen, akkor újból a kezdeményező lépjen, és ha minden jól megy, akkor csak ezután alakuljon ki a kölcsönösség! Aztán majd alakul, úgy ahogy.
Olyan ez, mint egy társasjáték. Nem is értem miért… 🙄
2023. máj. 18. 17:19
9/15 A kérdező kommentje:
Egy barátom (ő férfi, én nő) megismert egy lányt. Regóta nem volt senkije. Most sértődött, mert szerinte a nő nem teper érte eléggé, illetve nem elég lelkes. Szerintem meg neki kellene udvarolni. Ez a vita tárgya. Ő azt mondja, hogy nem fog nagy hókuszpókuszt csinálni, meg kiöltözni stb. Szerintem meg igenis csináljon belőle nagy ügyet. Én a nő helyében biztosan nem törném magam és nem alélnék egy olyan férfi karjaiba, aki azt mondja, hogy nem nagy ügy, hogy találkozunk. Helyes, kedves nő, ez a fafej meg épp jó úton van afelé, hogy a csaj azt mondja neki, hogy keres mást, aki majd udvarol neki és örömmel viszi randizni. Mert szerintem eleinte a férfinak kell udvarolni, randiötlettel előállni, nem pedig várni, hogy majd a nő "mondja, ha akar valamit". Ezért tettem fel a kérdést, hogy rosszul gondolom-e.
2023. máj. 18. 17:27
10/15 anonim válasza:
Szerintem, ha azt kell mérlegelni, ki mennyit ír, tesz, az régen gáz. Ha azt érzem mellőznek, akkor lépek. Ha a másik érzi, hogy mellőzöm, valószínűleg igaza van. Vagy azért, mert valóban csak fél gőzzel vagyok jelen, vagy azért, mert az, amit én adni tudok magamtól, az kevés. Megfeszülni és teljesíteni pedig az elején sincs értelme, mert abból lesz később a nagy pofáraesés, mikor már csak a kényelmes mennyiséget teszi bele az ember.
Szóval, ha az elején nem jön ösztönösen a közös tempó, akkor szerintem eleve gáz az egész és érdemes búcsút inteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!