Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek betegsége van hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek betegsége van hogyan tud ismerkedni?

Figyelt kérdés

Főleg olyan betegekre gondolok, akiknek külsőleg látható a betegsége,pl mozgáskorlátozott, vagy valami olyan elváltozás van rajta,ami jól látható és hátrányt jelent.

Én mozgáskorlátozott ffi vagyok 40 múltam,mindig vágytam párkapcsolatra,de a betegségem miatt nem voltam sosem vonzó,így párom sem volt .

Nehéz volt sokáig megélni, hogy a külsőm miatt nem tudok párkapcsolatot létesíteni.

Mások hogy vannak ezzel?

2023. aug. 24. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én amit látok, hogy hasonló betegséggel rendelkező személlyel jönnek össze.

Ha "csak" elváltozás külsőleg, akkor talán egy fokkal könnyebb, van aki ebből nem csinal ügyet, ha egyébként jól összepasszolnak.

2023. aug. 24. 11:05
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
mozgáskorlátozott Nőknél probalkoztál ?
2023. aug. 24. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ízületi problémám van, ami miatt az egyik karom nem mozog rendesen, illetve deformálódott. Van párom, de előtte sem okozott gondot az ismerkedés.
2023. aug. 24. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerkedtem már mozgáskorlátozott (műlábbal élő) férfivel, nem az állapota miatt fulladt kudarcba a kapcsolat. Szerintem egyáltalán nem lehetetlen. Sok sikert!

36N

2023. aug. 24. 11:33
 5/13 A kérdező kommentje:

#2 környezetben nincs ilyen nő aki hozzám hasonló lenne.

Szórakozó helyeken sosem találkoztam beteg nőkkel.

2023. aug. 24. 11:35
 6/13 anonim ***** válasza:
29%

Figyelj csak jószándékból próbálom megértetni veled:

1, Ha egy nő sportos 50 kg > aki férfi és csak 5 kgal több a keleténél azt elutasítja

3, Ha a nő 170 cm > ha egy olyan férfi jön a képbe aki csak átlagos 177 cm azt a nő elutasítja

4, Ha a nő diplomás - a férfi érettségizett ….

4, Ha a nő 600 ezret keres > a férfi csak 500 at elutasítja ….

Végtelenségig lehetne sorolni. Szóval ezen elmélet alapján értheted hogy minimális eltérés kapcsán is kukázzák a próbálkozó férfit. Ebből kifolyólag szerinted egy mozgáskorlátozott férfinek mennyi esélye egy egészséges nőnél ? Mikor ha egy férfi nem 70 kg hanem 78 már akkor elutasitjàk és az egészséges amúgy. Érted már ?

2023. aug. 24. 11:42
 7/13 A kérdező kommentje:
#4 jó, hogy vannak hozzád hasonlók,de én mindig tisztában voltam vele, hogy pasiknak sokkal nagyobb hátrány betegként lenni párkapcsolat miatt,mert a nőknek fontos a magabiztos,férfias jellem,akik erőt,ffiasságot mutatnak. Egy beteg ffi még egy beteg nő is nehezen fogad el,míg egy beteg nőt könnyebben egy egészséges ffi.
2023. aug. 24. 11:58
 8/13 A kérdező kommentje:

#6 igen tudom, hogy sokaknak komoly elvárásai vannak, igazából az, hogy ilyen vagyok volt, hogy bejöttem pár egészséges csajnak, egyik még azt is megengedte, hogy osztálykiránduláson befeküdjek mellé 😉.

Alapjában sok nő kedvel,mert olyan barátságos és aranyos vagyok,de összejönni velem, megismerni eddig egy sem akart,se egészséges,vagy beteg ez ami nagyon rossz, hogy barátkozni sem akartak nők velem.

2023. aug. 24. 12:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy hazugság, ahogy van. Pont az ellentéte igaz. Beteg nőt sokkal nagyobb hajlamuk van elhagyni, még akkor is, ha konkrétan halálos beteg.
2023. aug. 24. 12:25
 10/13 A kérdező kommentje:

#9 én olvastam nem 1, hanem sok olyan cikket,ahol azért hagyta el a nő az egészséges pasiját,mert baleset miatt lerokkant.

Ez sem egyoldalú dolog.

2023. aug. 24. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!