Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek nektek bejön az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek nektek bejön az olyan típusú nők mit Martina, adnátok esélyt neki?

Figyelt kérdés
[link]
2023. aug. 23. 15:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
60%

Külsőre jól néz ki, nincs vele gond, aranyos, mosolygós, de nem hiszem azt, hogy rajtam múlna az esély. Ő nem adnak nekem ez 100%.

Amúgy átlagos külsejű, sőt ha nem lenne kikenve eléggé koravén, még így is látszik rajta.

Engem ez nem zavarna, viszont az ilyen instagram/tiktok/youtube stb. táncolgatós pitsákat egyszerűen nem tudom hova tenni. Nem értem ezeknek a lényegét, hogy egyedül, valami random helyszínen, kamerába bámulva táncikálásban mi a jó. Hol itt a tehetség? Mi akar megmutatni? Mi a cél?

Bár gondolom ez ilyen magamutogatási kényszer és valójában arról szól, hogy "nézzétek milyen rohadt jól nézek ki" és "ezek alapján fizessetek extra tartalmakért".

Szóval ja inkább kihagynám az ilyeneket. Nekem mindig szekunder szégyenérzetem támad ha ilyet látok.

2023. aug. 24. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!