Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha bejön egy nő, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha bejön egy nő, már kerülgetitek, párszor odamentetek dumálni, flörtölni, majd a következőt látjátok?

Figyelt kérdés
A nő szülinapján egy Menő Jenő folyton ölelgeti, többször is, akivel régebbi barátok. Titeket csak most ismert meg.. Ha ezt látjátok távolabbról, automatikusan kiábrándultok a nőből ugye? Nem buliban történik, ahol mindenki megölelné a csajt, csak az a srác ölelgette és folyamatosan, a nő meg hagyta, mert nagyon jóban vannak. Ez instant kiábrándulás 35 fölött, ugye, nem pedig féltékenység?

2023. aug. 22. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Nalam is volt hasonlo.

En elkezdtem jarni egy sráccal aztán egyik alkalommal bementunk valahova ahol a pultos szinte a nyakába ugrik meg olyan öröm mint vmi gifekben.

Hát keményen elgondolkodtam azon kell e nekem ilyen pasi. Bennem se féltékenység volt. Hanem olyasmi hogy en vágyok ilyen életre ezt nézegetni egyszer párszor többször most itt máskor máshol aztán emitt amott velem nélkülem mellettem mögöttem.

Nekem ez kell?

2023. aug. 22. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

Folyt

Es szoval ettol a ponttol te magad döntesz magad ellen vagy melletted. Nem hibaztatható a másik.

2023. aug. 22. 22:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Férfiakhoz szólt a kérdésem. Szándékosan.
2023. aug. 22. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdés lett volna hogy én vágyom ilyen életre??(1-2)
2023. aug. 22. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
41%

Bocsi hogy nőkent irtam:(

Akkor a párom helyett írok: elsokezbol leverte volna a csávót. Ő egy kicsit másabb mint én.

2023. aug. 22. 22:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért baj, mert lett 4 válaszom, és férfiak már nem fognak írni, lévén elegen válaszoltak már ide szam szerint. De egye kutya, ezegyszer megbocsájtok.
2023. aug. 22. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnám komolyan venni és a továbbiakban nem is erőltetnék vele semmit.
2023. aug. 23. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!