Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki 500-600 ezer ft-os cipőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 500-600 ezer ft-os cipőket hord,meg milliós karórákat az bejön a lányoknak ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Ilyen képek vannak kirakva,ahol ezek látszódnak.
2023. júl. 20. 12:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nagyon redflag. Milyen pénzügyi kultúráról árulkodik ez? Egy Ózdról Kőbányára felkapaszkodott cigányt tudok ilyen profillal elképzelni. Azonnal tiltanám.
2023. júl. 20. 12:38
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Inkább taszít. Mit kezdejek egy olyan pasival, aki feltűnési viszketegségben szenved, és az a hobbija, hogy a drága cuccaival szelfizget?
2023. júl. 20. 13:05
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Azoknak jön be, akiknek az elvárásaik azt a szintet képviselik. Szépen lehet tunkolni beléjük utána a pénzed, de, ha abbahagyod, elköszönhetsz tőlük :D
2023. júl. 20. 13:20
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Személy szerint én vagyok olyan csóró, hogy nem tudok megkülönböztetni egy 500-600 ezres cipőt, milliós karórát a pártízezres társaiktól. Szóvalööö... Részemről ez nem lenne különösebben szempont, de gyanítom aki ilyesmiket hord, az nem olyan magamfajta lányt keres, akinek a havi nettója nem éri el egy pár cipője árát.
2023. júl. 20. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
Kizárt, mert ezek nekem tárgyak...semmit se jelent
2023. júl. 20. 15:46
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Én nem tudnám ránézésre megmondani, mennyibe kerül az órád. Nyilván amelyik nő ennyire képben van ezekkel, az nem véletlen. Ha ilyen nőre vágysz aki csak a lóvéra megy, hajrá, előbb utóbb megtalálod.
2023. júl. 20. 15:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok nő azt sem tudja mi az a ruha ami a másikon van..

Vannak akiken jol all egy ruha darab a no meg azt hiszi draga, kozben meg olcso.

2023. júl. 20. 16:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
1. Nekem ilyen Manuel fele rossz kcsogok jutnanak eszembe.
2023. júl. 20. 16:13
 9/14 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Én pl. mikor appokon voltam, sose választottam ilyeneket. Egy drága kocsival drága cuccokkal vagy akár félmeztelenül flexelve pózolás.... nekem erről üvölt, hogy az illetőnek komoly komplexusai vannak és bizonytalan saját magában, én pedig nem szeretnék magamnak egy bizonytalan, görcsös pasit, aki egyedül azzal tud felvágni, azt tartja az egyetlen értékének, hogy vannak drága cuccai.

Ráadásul én pl. kifejezetten párkapcsolatra, házasságra szeretnék párt találni magamnak (ha egyáltalán), valahogy nekem az ilyen flexelő, kisfiú mentalitású felnőtt emberekről nekem pont nem egy ideális férj-jelölt jut eszembe.

2023. júl. 20. 16:45
 10/14 anonim ***** válasza:
31%
9. Te kevered azt ha valakinek laza fiatalos a stilusa vagy felvagos draga.. a laza stilushoz nem kell penz..
2023. júl. 20. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!