Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet ebből valami? Ki mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami? Ki mit gondol ?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szombaton haza fele jövet rám dudalt egy munkás srác, köszönt nekem majd el indult felém. Elég jóképű is mondta hogy nagyon tetszem neki. És hogy adjam meg az instam meg a telo számom ha akarom. Meg adtam neki még Facebookon is be jelölt.

A profilján találtam egy közös képet egy fiatal nővel majd rá kérdeztem hogy ő kicsoda neki ?!? Majd el mondta hogy a volt barátnője de nincs vele.

El követtem egy nagy hibát és a csajnak el küldtem hogy beszélek a volt pasijaval, ő meg el mondta hogy nekik gyerekük lessz nem sokára ugyanis már 9 hónapos! És hogy a pasival 10 évig voltak együtt csak komolyabban össze vesztek most egy múltbeli dolgon. És azt is el mondta hogy nem gondolta hogy a volt párja ismerkedik mert attól hogy nincsenek együtt mindenbe segíteni akar neki amit a csaj nem fogad el! És sajnos én még a csavonak is el küldtem hogy a nő mit irt majd ezt követően a srác a nőt le horta minden k…. A csaj ennek ellenére normális volt hozzam fel is hívott el mondta hogy kételkedik a volt párja abba hogy az övé a gyerek. És hogy nyilván ezért ismerkedik. Én viszont meg csináltam köztük a haragot sajnos én örülök neki hogy haragszanak egymásra. Mert így lehet az enyém lessz a pasi. De felek hogy ha kiderül hogy az övé a gyerek akkor vissza megy. A nőt is le tiltotta a csávó és engem is. De nekem meg van a száma. Ki mit gondol erről? Bár azt írta a csajnak SMS be hogy nem kelletsz sem te sem a gyereked

Ezt nyilván az után miután én be kavartam nekik.

2023. aug. 22. 19:22
 1/1 anonim ***** válasza:
90%

Ez inkább egy intő példa kellene legyen. Te is jarhatsz így hogy felcsinál, majd azt mondja nem tőle van, és otthagy. Közben meg az utcán ismetkedik. Te meg lehetsz egyedülálló anyuka, mert így már nem kellesz.

De te tudod mit csinálsz. Én nem folytatnám

2023. aug. 22. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!