Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randin látod a férfin hogy “történjen már valami” nézést akkor mit kell tenni?
Látom rajta hogy érdeklem nagyon is, de nem merek lépni és nem is tudom hogy kellene... tudnátok segíteni?
A helyzet az hogy nem vagyok egy férfifaló típus... egyetlen egy barátom volt 5 évig, és nem tudom van e köze hozzá akkor huszonévesek voltunk, naivak” elég határozott volt velem kapcsolatban, azóta teltek az évek.. jelen esetben egy negyvenes férfiról beszélünk, gondolom több élettapasztalata van mint nekem, sőt biztos is. Én meg elég tapasztalatlan vagyok... nem értek a kommunikáláshoz / becserkészéshez”.. és ha megvan ez a “történjen már valami” nézés mennyire ciki megemlíteni hogy jól értelmezem e a jeleket? Vagy hogy mit szeretne?
Semmit. Majd legközelebb, egyszer eljön ennek is az ideje.
Vagy ha látod ezt, akkor énekeld, hogy "Történhetne végre velünk valami igazán jó, például, hogy megszólal a Danubius rádió!"
De nem kell elkapkodni, elsietni semmit, nem hajt a tatár.
Egyszerűen csak kérdezd meg, hogy van-e kedve inni egy kis bort a lakásodon.
Érteni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!