Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a jó válasz erre, ha már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó válasz erre, ha már a család is nyomorultnak néz?

Figyelt kérdés
Hétvégi családi összejövetelen az apám beitalozott, és neki állta taglalni, hogy tőlem ő nem vár unokát, lemondott már róla stb. szépségek... utolsó komoly 5 éves kapcsolatom 6 éve ért véget, jelenleg 29 éves nő vagyok. Azóta voltak próbálkozásaim, de nem jött össze olyan komoly,hogy bemutattam volna bárkit is. Azóta is ezek a szavai kattognak az agyamban, hogy az semmit sem ér, hogy házam van, két diplomám, két helyen dolgozok egyszerre most, hogy saját lábamon 100%ig megálljak egyedül.... csak az, hogy egyedülálló vagyok...
2023. aug. 21. 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
10-Senki nem mondja hogy a szar helyzetben minden rendben van, de attól még most ez van és nem tudsz jelen pillanatban többet tenni az ügy érdekében.És más sem. De belőled totál érezni a keserűséget. Ez viszont annyira nem oké. Más elfogadni a mostani helyzetem, ami még változhat és más az egész jövőm eltemetni előre.
2023. aug. 21. 18:25
 12/14 Anton Chigurh ***** válasza:
91%

Harminc éves férfiként én is állandóan megkapom a szúrkálást a szüleimtől, hogy "igyekezhetnék" társat keresni és gyereket csinálni, mert egyedül fogok megvénülni...

Külföldön élek tíz éve, és mivel nem nagyon járok emberek közé, (mert kidolgozom a belem) nem könnyű magyar hölgyekkel egy társaságba kerülnöm, nekem sok erőlködésembe kerül ez introvertáltként.

Két éve ért véget egy 3 éves, komoly kapcsolatom, már nem erőlködöm a párkeresésen, de nem is válogatok.

Jön aki jön, csak értelmes legyen, és jó lelkű.

Szerintem neked sincs min aggódnod, nincs kőbe vésve, hogy a nők huszon-egynéhány évesen szüljenek.

2023. aug. 21. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
11. Hol temetem a jövőm? Történhet változás, de a mostani helyzetből kell kiindulni, hogy most mi lenne, ha minden így maradna. Most abban vagyok, a valóságban. A valóságból indulok ki, nem abból, hogy mi lenne, ha.
2023. aug. 21. 18:39
 14/14 anonim ***** válasza:
39%

13- Soha nem volt kapcsolatod? 29 éved alatt mindig minden ugyan olyan maradt? Ugyan azok az emberek vesznek körül most, mint mondjuk 20 éves korodban? Az élet folyamatosan hoz változásokat. Emberek jönnek és mennek az életünkben folyamatosan..Akár nyitni is lehet és új dolgokat kipróbálni és általa új embereket megismerni és ezért bizony tenni is kell.

Egyébként innen vettem igaz, hogy nem a te jövődről beszéltél konkrétan, de gondolom a sajátod is így látod:

"Van még 10-20 viszonylag fiatal éved, közben lehet még utazásba és hasonlókba temetkezel, de valamikor úgy is felismered, hogy "Bassza meg, egyedül maradtam.". "

2023. aug. 21. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!