Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

180/120 instant kuka az összes jobb fajta nőnél?

Figyelt kérdés

Van olyan ember aki tényleg küzd de nem tud lefogyni. De akkor el is felejtheti a nőket a mai világban? Mikor minden a külső meg az anyagiakon múlik?

Jó oke, incel ferfiak közt

A, a mentális betegek > akik pl 15-20 éve már keserűség miatt (hogy nekik nem lehet barátnője) meghülyültek.

B , valami testi adottság miatt > alacsonyság, rondaság, korai kopaszodás B/2 > az iskolázatlan férfi érettségivel aki azt hiszi az összes nő butának tartja mert nincs diplomája

C, átlagos vagy kicsi farok > miatt kialakult önbizalomhiány fóbia vagy C/2 > kevés pénz azaz egyszerű melós aki megvan győződve arról hogy a nők a pénz alapján szelektálnak.

D , valljuk be kijelenthető hogy az incel férfiak jelentős % az elhízott teste miatt az. < Ez az én tipusom is sajnos.

2023. aug. 21. 07:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem segítenek az orvosok. Max a fizetősek de oda nem megyek. Enni nincs pénzem.

A cukor gyógyszer az ozempic segítene de nekem direkt nem irjàk fel. Ez csak a gazdagok és a protekciósok fegyvere.

2023. aug. 21. 09:16
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
Tudod mi segítene a gyógyszeren kívül? A sport. Nem láttam még a kondiban olyan csávót, aki x hónap edzés után is dagadt lenne.
2023. aug. 21. 09:45
 13/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez megint bullshit.

A gazdagok megtehetik, hogy megpróbálnak teljesen természetellenes módon, ki tudja mennyit ártva maguknak befektetett meló nélkül lefogyni.

Mindenki másnak meg ott van az agya, amivel tud keresni magának étkezési tervet, és ott az akaratereje, amivel ráveszi magát a mozgásra.

Ez mind a kettő konkrétan INGYEN van. Csakhát melós.

Másik dolog amit már említettek itt válaszolók: igen, a kinézet (=szexuális vonzalom) fontos, és igen, mióta világ a világ, az emberek körülbelül olyan kinézetű emberekkel kötöttek házasságot, amint ahogyan ők maguk kinéztek. Nem számokkal meghatározható módon, hanem úgy "általánosságban" hasonlóak voltak. Persze szélsőségek is mindig voltak, de akkor a kinézetet valami mással kompenzálta NAGYON NAGY MÉRTÉKBEN a másik.

A legtöbb ember már tizenévesen rájön, hogy mi az ő szintje. Hiába nézegettem én is gimiben a legcsinosabb, legszebb csajokat, tudtam, hogy felesleges minden próbálkozás. Vagy ha őket akarom akkor meg kell tanulni gitározni és alapítani garázsbandát, hogy státusszal tudjak kompenzálni, de aztán dobos lettem, szóval ez sem nyert :D :D

Szóval igen, ha te elhízott vagy, akkor bizony a feltűnően csini, heti 3-5-ször konditerembe járó nőket el kell felejteni.

Nem pedig előadni a menőt, aki még Emily Ratajkowski-ra is fanyalog. Ezt csak azért mondom, mert pont nemrég beszélgettünk egy társaságban egy dologról, és felhoztam példának, hogy "ha egy férfivel Emily Ratajkowski csinálná ezt, akkor..." erre rögtön jött egy komment egy sráctól, aki kb hasonló paraméterekkel rendelkezik mint te, hogy "amúgy Ratajkowski nem is olyan nagy durranás", meg ő nem kezdene vele. Nem reagáltam, de magamban azért mosolyogtam.

Szóval nem kell elfelejteni a nőket, hanem szinteden keresgélni, vagy más tulajdonságok segítségével szintet lépni.

2023. aug. 21. 09:48
 14/22 A kérdező kommentje:
Az elmúlt kb 15 évben heti háromszor 3-4 órát eszek. Eredmény nulla. Minél többet hajtom magam és kevesebbet eszek a mérleg egyre csak többet mutat.
2023. aug. 21. 09:57
 15/22 A kérdező kommentje:
*edzek
2023. aug. 21. 09:57
 16/22 anonim ***** válasza:
Aztán nyomatod a cukros energiaitalt, a chipset, az olajban sült dolgokat, a majonezt, a trapista sajtot a sok tesztás ételt, a csokikát meg ilyeneket és panaszkodsz, hogy betegség miatt nem tudsz fogyni. Igazam van?
2023. aug. 21. 09:59
 17/22 A kérdező kommentje:

Nincs igazad Burgonya!

A felsoroltak közül egyedül a majonéz ami elő szokott fordulni.

2023. aug. 21. 10:14
 18/22 anonim ***** válasza:

Akkor tessék szépen kiszámolni a kalória deficitet számodra.

Magasság/súly/életkor és aktivitás.

Ha ez neked mondjuk 2500 akkor vigyél be 2 héten keresztül csak 1800 kalóriát három étkezésre elosztva. Mindent mérj meg, gramra pontossan. Minden számít!

Kolbászka,szalonna, rántott dolgok sem olyanok amit nagyon enned kellene.

De kívancsi vagyok. Írd le az etkezéseid pontosan.

Egyébként csak így megy ha hiszed ha nem. Minden más csak körítés.

Illetve sétálj!

Legyen meg 4 nap a héten a 10.000 lépésed.

2023. aug. 21. 10:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez a jobbfajta nős kérdező lebukott, többször megszégyenült
2023. aug. 22. 14:57
 20/22 anonim ***** válasza:

"miért nem elfogadható egy nagydarab jószívű ember"

Eközben úgy teszed fel a kérdést h "jobbfajta nő"-zöl benne:D nem érzed az iróniát?

Nagyon sok ilyen kérdést írsz ki, be fogunk jelenteni a miniszterelnöknél, nem teheted ezt tovább.

2023. aug. 22. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!