Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol könnyebb ismerkedni szerintetek, Budapesten vagy vidéken?
Figyelt kérdés
Éltem Veszprém megyében 6 évet, aztán Budapesten 6 évet, most pedig megint Veszprém megyében élek, és azt vettem észre, hogy Budapesten sokkal könnyebb ismerkedni, nem csak azért, mert nyilván ott több lány van, hanem azért is, mert mintha ott nyitottabbak lennének az ismerkedésre, itt vidéken meg olyan mintha mindenki zárkózottabb lenne, és totálisan elutasítóak minden közeledésre.
Ennek ellenére itt gyakran olvasom a válaszokban, hogy hát Budapesten a Rózsadombi gazdag pasikkal kell versenyezni, míg vidéken átlag emberekkel, ezért vidéken jobb ismerkedni pl - de nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom.
Nektek mi a véleményetek?
2023. aug. 20. 21:58
11/12 anonim válasza:
Attól is függ, konkrétan mit értünk vidék alatt. De nő vagyok, vidéki, és inkább a 3. hsz. véleményét osztom, hangsúlyozva annak "a hozzád illő emberekkel" részét. Szinte mindenki foglalt körülöttem már rég, nagy részüknek ugyan szóba sem kellett volna állniuk egymással, de ez van/volt... A foreveralone kevesek számára vállalhatóbb opció, mint a nem passzolóval lenni.
12/12 anonim válasza:
az incel, az mindenhol incel. vidéken is, budapesten is, de még egy olyan szigeten is, ahol rajta kívül csak nők vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!