Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol könnyebb ismerkedni szerintetek, Budapesten vagy vidéken?
Éltem Veszprém megyében 6 évet, aztán Budapesten 6 évet, most pedig megint Veszprém megyében élek, és azt vettem észre, hogy Budapesten sokkal könnyebb ismerkedni, nem csak azért, mert nyilván ott több lány van, hanem azért is, mert mintha ott nyitottabbak lennének az ismerkedésre, itt vidéken meg olyan mintha mindenki zárkózottabb lenne, és totálisan elutasítóak minden közeledésre.
Ennek ellenére itt gyakran olvasom a válaszokban, hogy hát Budapesten a Rózsadombi gazdag pasikkal kell versenyezni, míg vidéken átlag emberekkel, ezért vidéken jobb ismerkedni pl - de nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom.
Nektek mi a véleményetek?
Ez változó.....
kisebb városban élek Pesttől kb. 20-kmre.
nagyon sokan költöznek ki Pestről fiatal friss gyerekes családok, nagyon sok a fiatalabb szülő kisebb gyerekekkel.
És itt leginkább olyan programok vannak amire idősebbek 60+ és gyerekesek mennek el. Egyedülálló 20-40 közöttiek kb. egyáltalán nem.
Nincs rá lehetőség, helyszín.
Habár Veszprém azért nem kis város.
Kisebb városokban hamar elkelnek már fiatalabb korukban a nők, akik nem azok kb. nem is mennek sehová egy vásárláson kívül. Mert nincs hová, vagy bújócskásat játszanak :)
Pesten sem könnyű mert nagyok az elvárások. De sokkal több a fiatalabb korosztály és több a szórakozási lehetőség.
Dehogy könnyebb Budapesten, itt születtem, itt élek azóta is.
Nagyon nehéz, kivéve ha jóképűnek születtél. De akkor nem kell ahhoz Budapest sem :D
Én pl. utálom Budapestet ilyen szempontból, a nők többsége nagyon bunkón reagál még egy közeledésre is, és barátkozni se nagyon akarnak.
Vidéken ezerszer kedvesebbek a nők, és közvetlenebbek. Haverommal dumáltuk már sokszor, hogy Budapestről meg se éri még keresni se barátnőt, még ha sikerül is, olyan elvárásaik vannak, hogy kifutsz a világból is, és belegebedsz, mire teljesíted őket, ha nem gazdag családba születtél.
Csak vidékről érdemes szerezni barátnőt, közöttük még vannak jó fejek, közvetlenek is, és nem kell hozzá milliárdosnak lenni.
32/F
4: Én is Budapesten születtem és hasonló korosztályban vagyok (+blackpill incel vagyok).
Én így írnám át:
Budapestet ilyen szempontból, a nők többsége nagyon bunkón reagál még egy közeledésre is..kivéve ha jóképűnek születtél
"De akkor nem kell ahhoz Budapest sem":
Biztosan?
"hanem azért is, mert mintha ott nyitottabbak lennének az ismerkedésre"
Pontosan ezt éreztem én is Pesten, így az ismerkedést is könnyebbnek éreztem, mint vidéken, különösen mint a hagyományosan zárkózottabb Keleten (pl. Debrecen vagy Nyíregyháza és környéke). Én Pécsről költöztem anno Debrecenbe, és már a legelején azt éreztem, hogy mennyivel nehezebb Debrecenben az ismerkedés. Pécsett (ami mentalitásban Pesthez áll közel) sokkal könnyebben ment, nyitottabbnak éreztem a nőket (majd később rádöbbentem, hogy nem csupán a nők zártabbak, hanem maga a társadalom is, általánosságban nézve). Itt Gyakorin is van jó néhány olyan kérdés, hogy "Debrecenben miért olyan zárkózottak az emberek?". Ezt így anno beírtam a Google keresőbe, hogy csak én érzek-e így, aztán kiderült, hogy sokan mások is pont így éreztek, akik Nyugat-Magyarországról költöztek oda.
Minél keletebbre mész, annál inkább ez lesz a helyzet. Székelyföldön még nagyobb zártsággal fogsz találkozni, míg a milliós nagyvárosokban általánosságban nyitottabb, liberálisabb közeggel.
Meg amit látok kb különbséget, az inkább ez..
Egy ilyen férfival a Budapesti és vidéki nő is kérdés nélkül lefeküdne:
Egy ilyen férfiért a vidéki nő megőrül, a Budapesti lenézi:
Ő Budapesten simán találna nőt bármire, de vidéken nem:
Azt el ne higgyétek, hogy vidéken kevésbé válogatósak.
Amúgy a legtöbb nő ahogy teheti inkább húz be Pestre dolgozni meg azzal együtt legtöbb esetben be is költözik...de férfiaknál is egyre gyakoribb.
De , hogy egyedülálló nőből kevés van a fiatalabb korosztályban Pesttől távolabb az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!