Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 40-es férfi hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40-es férfi hogy lehet ennyire b*szari???

Figyelt kérdés

Mindentől fél, mindenben a kockázatokat nézi, de ilyen nevetségesen apró dolgokban is, hogy egy elektromos rolleren sem mert menni, autóra sincs jogsija , nem vezet, talán bicajt igen.

Kiránduláson nem mert menni az ösvényen mert hozzáért a lábához a fű és hogy nehogy kullancs másszon rá.

Eljött egy permetező traktor messzebb és kicsit érezni lehetett egy pillanatra a permetszer szagát, de nem fújta ránk vagy ilyesmi, erre hatalmas hisztitt vágott le hogy nem hiszi el hogy pont most nem hozott maszkot és vagy fél órán át nem tudta feldolgozni.

Majd telefonálatni kezdett a kiránduláson hogy kiderítse kié a szőlőterület és milyen permetszert használtak.

Meglátott egy magaslest, erre megijedt hogy ez biztos vadászterület és ijedten nézelődött hogy jaj ne maradjunk itt sokáig nehogy baj legyen.

Zebrán éppen elkezdett villogni a zöld erre visszafordult a zebra közepéről, én még gyorsan átmentem.

Ezt én idegileg nem fogom bírni. Ennyi.

#besz*ri
2023. aug. 20. 16:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Veled sincsen minden rendben, hogy erről ide írsz ki kérdést #besz*ri taggel :DD ! Nem bírod? Nem kell bírnod, szakíts, maradj egyedül. Senki sem kényszerít rá, hogy ezen idegeld magad.

Nyilvánvalóan van valami kényszerbetegsége, mentális gyengesége stb. Nem olyan nehéz a "hogy lehet" megtalálása... de téged igazából nem érdekel, csak sipákolsz.

ENNYI.

2023. aug. 20. 16:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdésed megválaszoltad :D
2023. aug. 20. 16:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Majrés. Nekem sem szimpi, de nem is érdekel túlzottan.
2023. aug. 20. 16:13
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Ezt társkeresési probléma rovatban írtad, tehát a randipartneredről lehet szó.

Szerintem is röhögni való szerencsétlen idióta ez az ember. De ne pazarold rá az idődet: vágd ki a fenébe és keress tovább.

2023. aug. 20. 16:13
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire nem vagyok befoscsis fiatalabb is de van valami hasonlo.
2023. aug. 20. 16:14
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem jópofa fickó lehet. :)

Ezek meg nem gáz dolgok.

Jó a telefonálgatás az tré, hiszen addigra már úgyis bennetek volt a permet.

2023. aug. 20. 16:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

1-es jól összefoglalta.

Ha nem tudod támogatni akkor hagyd el, de ne szapuld.

2023. aug. 20. 16:25
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk rollerral én se mennék...nincs az a pénz. Utálom. Pedig vezetek kocsit, buszt és motorozom.

Amúgy elég nyámnyila...de nem is kötelező vele lenni.

N

2023. aug. 20. 16:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣 mesélj még! Ez k*rva nagy!
2023. aug. 20. 16:56
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Ezeket a mentálisan instabil rottyon lévő pasikat honnan a jó életből kukázzátok össze??? 🤦
2023. aug. 20. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!