Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezelitek az egyedüllétet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, de még soha nem volt párkapcsolatom, se első csókom.

Mostanában folyamatosan azt látom, hogy a korombeliek eljegyzik egymást vagy gyereket várnak.

Tudom még fiatal vagyok, de nagyon rosszul érint mostanában ez a téma.

Én nagyon sokat próbálkoztam már, de még egy randiig sem jutottam el.

Őszintén nem tudom mi lehet velem a baj. Tisztában vagyok a külső adottságaimmal, persze lehetne min változtatni,de senki sem tökéletes. Sokan dícsérnek hogy csinos vagyok.

Alapvetően egy visszahúzódó csendesebb személyiségnek mondanám magamat, de ez társaságfüggő. Elég kommunikatív tudok lenni ha vevő rá a másik ember, de ezt az oldalamat kevesen ismerik.

Másfél éve elkezdtem rendesen dolgozni,fél éve egyedül lakok és teljes mértékben el tartom magamat. Úgy érzem, hogy már csak az hiányzik az életemből hogy megtaláljam a páromat.

Min kéne változtatnom? Fogadjam el hogy egyedül vagyok?

2023. aug. 19. 16:43
1 2
 11/15 anonim válasza:
80%

Már miért ne aggódhatna? 19 éves lány vagyok, és nem állnak értem sorba a pasik, sőt! Én kajtatok utánuk.

15-16 éves koromtól vágyok a szexre, de már 10-11 éves koromban érdekelt. Persze, hogy frusztrált emiatt a kérdező. Én már lassan eljutok arra a pontra, hogy kiölöm magamból az érzelmeket, és ezt is csinálom most is. Vagy magamat.

2023. aug. 20. 15:16
 12/15 anonim válasza:

Én 34/F vagyok és kb vagy minden barátom/közeli ismerősöm külföldre költözött, vagy családja lett (de azokból is egyre többen mennek ki).

Ha introvertált vagy akkor jobban eltudod viselni a gyűrődést, de igen...

Saját példámból kiindulva kell egy olyan hobbi amire ha tudsz időt szánni akkor emberek között maradj (szocializálódj). Lehet ez sport, szakkör vagy valami más.

2023. aug. 20. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
43%
11# ronda vagy vagy kövér? vagy mind2?
2023. aug. 20. 16:02
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
szerintem az előnytelen külsővel rendelkezőknek is esélyt kellene adni mind két oldalról
2023. aug. 28. 14:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

13. Egyik sem zárja ki hogy párt találjon. Én mindkettő voltam, mégis találtam párt.

Aztán Idő közben már lefogytam, így legalább már kövér nem vagyok🤣

Kérdező: legyél nyitott, tegyél érte ha társat akarsz. esetleg próbálkozz netes társkeresőn.

Én elég introvertált vagyok, és így találtam párt. Azóta össze is házasodtunk.

2023. aug. 28. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!