Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezelitek az egyedüllétet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, de még soha nem volt párkapcsolatom, se első csókom.

Mostanában folyamatosan azt látom, hogy a korombeliek eljegyzik egymást vagy gyereket várnak.

Tudom még fiatal vagyok, de nagyon rosszul érint mostanában ez a téma.

Én nagyon sokat próbálkoztam már, de még egy randiig sem jutottam el.

Őszintén nem tudom mi lehet velem a baj. Tisztában vagyok a külső adottságaimmal, persze lehetne min változtatni,de senki sem tökéletes. Sokan dícsérnek hogy csinos vagyok.

Alapvetően egy visszahúzódó csendesebb személyiségnek mondanám magamat, de ez társaságfüggő. Elég kommunikatív tudok lenni ha vevő rá a másik ember, de ezt az oldalamat kevesen ismerik.

Másfél éve elkezdtem rendesen dolgozni,fél éve egyedül lakok és teljes mértékben el tartom magamat. Úgy érzem, hogy már csak az hiányzik az életemből hogy megtaláljam a páromat.

Min kéne változtatnom? Fogadjam el hogy egyedül vagyok?

2023. aug. 19. 16:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

Nem kell elfogadni, tenni kell érte, hogy legyen párod. Legyél nyitott, menj emberek közé, vedd fel a kapcsolatot régi ismerősökkel, menjetek együtt valahova. Munkahelyen is lehet ismerkedni, ha van potenciális jelölt.

Ha végtelen a türelmed és a kitartásod, esetleg online társkeresés.

2023. aug. 19. 16:54
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
150 ezer forint értékben szexuális segédeszközök önkielégítésre. Ez megnyugtat.
2023. aug. 19. 17:28
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

"Mostanában folyamatosan azt látom, hogy a korombeliek eljegyzik egymást vagy gyereket várnak."

Haha, még csak az kéne. Azért vélsz mindenhol ilyeneket látni mert rá vagy függve keményen a témára. Dolgozz magadon.

2023. aug. 19. 17:45
 4/15 anonim ***** válasza:
20%
ha majd lesz barátnőd rájössz miért is siklik félre sok kapcsolat akár évekkel házasság után is.
2023. aug. 19. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
27%

"150 ezer forint értékben szexuális segédeszközök önkielégítésre. Ez megnyugtat."

Majd én leszek a barátod és szeretni foglak, de ha megtalálom a szeretődet a házban, kitaposom belőle az alkáli elemet.

2023. aug. 19. 18:49
 6/15 anonim ***** válasza:
17%

Sehogy csak próbálok nem tudomást venni róla és elfoglalni magam.

Furcsa h nem legyeskednek körülötted, de olyanra még gondolni se gondolj hogy (fogadjam el hogy egyedül vagyok?).Attol hogy még nem volt semmi, nem jelenti azt hogy nem is lesz semmi. Ha nagyon görcsösen akarnád akár ma összeszedhetnél valakit kapcsolatra/szexre bármire. De ettől nem lennél boldogabb h, viszont annál roszabb élmény lehetne. Ha akarod mondok a külsödröl véleményt, és beszélgethetünk is hívásban hogy halljam h van-e valami baj ilyen téren. Ha gondolod írj

2023. aug. 19. 18:54
 7/15 anonim ***** válasza:
41%
Fiú vagy vagy lány? Ha fiú vagy, akkor legyél pénzesebb. Ha lány vagy akkor meg ne kamuzz, egy lányért 14 éves korától folyamatosan sorba állnak.
2023. aug. 19. 20:25
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
22 évesen még felejtsd el az aggódást! Ne görcsölj rá a témára, legyél vidám, járj társaságba, fejleszd magad és járj nyitott szemmel!
2023. aug. 19. 20:31
 9/15 anonim ***** válasza:
20%
5 férfi vagyok ne zavarjon 2 fleshlight és egy élethű szilikon női felsőtesttel játszom. Vettem volna realisztikus szilikon szexbabát is, csak a nemrég vásárolt lakóparki lakásomba nem tudom hol tárolhatnám. Azon még agyalok 2 ejakuáció közt.
2023. aug. 19. 20:58
 10/15 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy csajoknál ez mennyire lenne red flag? xd
2023. aug. 19. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!