Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt olvastam hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt olvastam hogy a legtöbb férfi olyan nővel jön össze aki valójában nem is az esete, igaz ez? Én nem tudnék még csak kezdeményezni sem olyannál aki nem az esetem, hogyan lehet ezt megtanulni?

Figyelt kérdés
Én nem tudom megjátszani magamat sajnos, hogy tetszik egy lány ha nem is, lehet így egyedül maradok...

2023. aug. 19. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Általában minden férfinek van egy zsáner típusa ami a nagybetűs nőt jelenti neki külsőre. Nekem a kb 175 magas,nagyon világos bőrű,szőkésbarna hajú,kék vagy zöld szemű,husisabb alkat hatalmas kannákkal. Hogy mennyi az esély arra hogy ez nekem összejöjjön? Qrvát is alig találni aki így néz ki nem hogy barátnőt. Ma láttam egy fiatal csajt itt németben a boltban a péksütis pultnál aki pont így nézett ki,neki is toltam a kocsit a chipses polcoknak. Szerintem fel percet nem bírnék a pinájában pedig a vékony,kismellű csajokat van hogy fél óráig döngetem. Egy szó mint száz nyilván kompromisszumot köt az emberek többsége ha nem akar egyedül megrohadni.
2023. aug. 19. 13:00
 12/13 A kérdező kommentje:

11-es kimondtad. Ott a pont. Egy szó mint száz nyilván kompromisszumot köt az emberek többsége ha nem akar egyedül megrohadni.

Bárcsak én is tudnék kompromisszumot kötni....

De egyszerüen képtelen lennék megjétszani hogy kell a kapcsolat, mikor nincs meg a kémia és szexuálisan nem kivánom a nőt.

2023. aug. 19. 13:33
 13/13 anonim ***** válasza:

"A férfi szépségipar is ekkora biznisz, csak oda kell venned a konditermes-testépítő részt is, meg a sportmárkákat. Az is flancolás miatt van, főleg mikor bejött az airmax emeltebb sarkú cipője, ami nem volt ciki alacsony pasiknak sem, hogy csaljanak pár centit:D Barbershopból már szinte több van a belvárosban, mint körmösből."

miről beszélünk? Bp belvárosán kívül a barbershop szinte ismeretlen dolog. kozmetikussal, körmössel, szoláriummal tele vannak a lepukkadt vidéki lakótelepek is.

na meg nem csak a fiatalság létezik. 40 felett férfiként ha a napi borotválkozásnál több energiát szánsz a kinézetedre, b.zinak néznek a haverjaid.

2023. aug. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!