Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem írnak vissza vagy rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem írnak vissza vagy rám szólitsak le utcán pasikat vagy mit csináljak ha végre van egy szabadnapom es azt pasival szeretném eltölteni?

Figyelt kérdés

Akiket ismerek azokkal nem akarok lenni.

Szeretnék ismerkedni.

De csak annyi a tarsker hogy lájkolnak, sok aki messze van vagy akikkel cseteltem azok dolgoznak nyaralnak.

Ma lementem a kisboltba viszont egybol nézett egy jópasi. Elmentem mellette.

Mégis mit tehettem volna. Tiszta tré lett volna elhivni.

Mit csinaljak?

#azonnali pasi kéne
2023. aug. 19. 11:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá te a pasikra. De te most mit keresel, szexkapcsolatot? Arra biztos hamar találsz majd partnert.
2023. aug. 19. 11:07
 2/15 A kérdező kommentje:

Rairtam párra. Aki visszairt kozolte hogy foglalt(millio a foglalt amugy is a tarskeren)

Igy irtqm neki hogy nekem csak unalom ellen kéne beülni valahova, nem akarok lazát szexet tőle semmit csak jofejnek tűnik igy keprol. Csak azert lenne jo mert akiket ismerek azokkal nem akarok es ritkan van szabadidom igy azonnal kéne olyan aki azonnal tudna lenni(par ora mulva)

De nem akarok semmit mast tole ha igy neki nem oke, megértem.

Azt irta de rendben van. nagyon csini vagyok jön, velem lesz.

2023. aug. 19. 11:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Értsd, alkalmi szexet akar.
2023. aug. 19. 11:21
 4/15 A kérdező kommentje:

Igen oke de irtam is neki hogy en meg nem. Es igy rendben van e neki. Nekem szinte semmire nem kell csak arra hogy ne a pultoscsajjal kelljen már társalognom valahol. Ezt en nagyin erosen leirtam neki hogy semmit nem.latok benne be se jönnek a foglaltak sem alkal.i szex se kéne semmire nem leszek neki "jó". Elfogadja e a felteteleim vagy nem.

Azt irta igen, jön akkoris.

Akkor jo.

2023. aug. 19. 11:26
 5/15 A kérdező kommentje:

Meg annyira nem is helyes..csak amolyan laza jófejnek tűnik. Szerintem az a tipus aki inkabb örülhetne annak hogy van valakije.

Igy ranezesre hát..kecskeszakáll pl..az nekem egy vicc.

2023. aug. 19. 11:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Fű, kérdező, elég gáz vagy, már bocs.
2023. aug. 19. 11:33
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Gázabb, hogy magát nőnek kiadó férfi 😂😂😂
2023. aug. 19. 11:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Gáz akkor lennék ha olyanokkal találkoznék, akikkel nem akarok.
2023. aug. 19. 11:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Talán nem a társkeresőn kéne próbálkozni, ahol a legtöbb ember csak szexet keres, hanem facen/redditen keresni ismerkedős csoportokat.
2023. aug. 19. 11:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Most fejtetted ki, hogy nem is tetszik a pali. Akkor minek akarsz vele találkozni? Így kell koldulni a társaságot, hogy valaki szoba álljon veled legalább? Az egy dolog, hogy te elmondtad, nem akarsz szexet, de a pasi csak azért megy el, mert bízik benne, hogy mégis lesz. Nem erdekled őt egyáltalán.
2023. aug. 19. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!