Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ha csak heti 1 szabadnapot vagyok otthon és a fizetésemből se adok semmit a közös kasszába úgy lehetne hosszútávú párkapcsolatra partnert találnom?
Férfiként ha csak heti 1 szabadnapot vagyok otthon és a fizetésemből se adok semmit a közös kasszába úgy lehetne hosszútávú párkapcsolatra partnert találnom?
Ezt mennyire tolerálná egy nő?
Házam, autóm van ennek a fenntartását én állnám. Nem is szeretnék közös kasszát vezetni. Kaja bevásárláskor azért eggyütt viselnénk a költségeket.
A randikorszakból kilépve talán félévente ha 3-4 nap jutna elmenni valahova de biztos nem mennék külföldre.
Amúgy heti 6 nap melónál minden este otthon vagyok. A 7. Napon meg örûlök ha az otthoni munkát megcsinálom vagy kipihenem magam egy fél nap szóval az se olyan egész nap elmehetnénk valahova nap lenne.
31F.
Szóval akkor az összes rezsiköltséget te állod és a csajnak csak a kajálást kell fizetni?
És csak úgy nem mellékesen megkérdezem: ha neked mégis összejön, és családot alapítotok, akkor ott az anyagiakkal hogy lesz, mikor a nő 3 évig alig fog kapni valamit és nem dolgozik? Akkor kénytelen leszel te eltartani a családodat. Vagy ideáig még nem terjedt az agyi szinted?
1#
Persze a gyereknevelés költségeket ha ott lenne az idő azt is állnám szívesen a rezsi mellett.
(De nem szeretnék még egy lehúzós kapcsolatba keveredni, elvileg a másik félnek is van fizetése amit magára költhet.)
80%-ban akkor jobb ha meg se házasodok.
6#
Az miért zsidóság ha a komplett rezsi-t egyedül vinném a hátamon?
CSOK-os ismerős párokkal beszélve 1:1-be megy az egyik fizetésük a ház törlesztőre 20 évig.
Nem pontozok le senkit.
Írhattok, hogy mibe kéne változtatnom.
Nos lehet hogy a párkapcsolat nem az erősségem, de azért gyereket én is szeretnék, az meg csak párkapcsolatban lenne csak normálisan.
Jaj, még egy ember, aki a következő kapcsolatán akarja leverni az előző kapcsolatát.
Figyi, annyira nehéz lenne ilyen idióta szarrágóskodás helyett egyszerűen csak normálisnak de óvatosnak lenni? Én is tudok így élni, ennyi ész és jó érzés szorult belém a párom iránt. A lehúzást észreveszi az ember szaros bohócműsor nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!