Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit jelent nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit jelent nektek egy lúzer srác?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok hogy mitől az nektek? Mitől válik azzá a szemetekben? Olyan 18-30 közti korosztályra gondolok.

Hülye/gyerekes viselkedés, kisugárzás? Bátortalanság? Komunikációs készségek hiánya?

Rossz szokások, hanyagság?

Testalkat kérdés is? Ápolatlanság? Gáz/ódivatú/gyerekes öltözködés? Esetleg ciki alsónadrág?

2023. aug. 18. 18:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%

10

Te meg nem tudod, mi az az íráskép. :D Van ilyen...

2023. aug. 18. 20:24
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Dehogynem, a kommunikációd sok mindent elárul. Önteltség és előítéletek.
2023. aug. 18. 20:27
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

12

Az íráskép a külalakot és az olvashatóságot jelenti. Szerintem neked nem ezzel volt problémád, sokkal inkább a kommentem tartalmával.

Nincs ezzel baj, csak használj olyan szavakat, amelyeknek a jelentését ismered.

2023. aug. 18. 20:31
 14/21 anonim ***** válasza:
12%
Ohh, na igen... Kicsit kellemetlen, hogy nem ismered a magyar nyelvet, ugye? Nem baj, próbáld meg gyűlölködéssel levezetni a feszkót, az mindig segít. Csak ügyesen. ;)
2023. aug. 18. 20:52
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
De tényleg ki vagy te hogy pálcát törjél mások felett és a szociális fóbiát lúzerségnek hívd? Szerinted a semmitől lesz valaki szociália fóbiás?
2023. aug. 18. 20:57
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Na, ez már legalább egy érdemi kérdés... Haladunk. :D

Nos, te hogy jösz ahhoz, hogy meghatározd számomra, hogy kit minek tekintsek? Nem kell egyetérteni velem, de hadd döntsem már el, hogy számomra taszító egy olyan férfi (vagy nő - ha épp bi lennék), aki mindennapi szituációkat sem tud kezelni. Befosik egy telefonálástól, nem tud megnyilvánulni egy társaságban, retteg attól, hogy megszólaljon stb.

Hatalmas "turn off".

2023. aug. 18. 21:02
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Fogalnad sincs milyen traumál vezetnek egy ilyenhez, látszik hogy világ életedben körbe nyaltak és egy ppfont nem kaptál még az életben. Na majd rájössz egyszer milyen az élet.
2023. aug. 18. 21:08
 18/21 anonim ***** válasza:
38%

18

Ó, ebben nagyon tévedsz... Csak nem mindenki választja a szarba ragadás stratégiáját.

2023. aug. 18. 21:16
 19/21 anonim ***** válasza:
30%

18, szociális fóbiám van. Saját erőből nagyon sokat hoztam magamon, aki nincs 0-24 körülöttem, már nem veszi észre.

Teljesen megértem, egy egészséges embernek ez miért kizáró ok. Nekem is az lenne.

Az pedig külön nevetséges, amit itt művelsz. Miért is kell átmenni agresszív kismalacba? Miért kell egy véleményt személ,es sértésnek venni?

Aki nem képes átlátni, miért is nem akarja a másik, miért kizáró tényező, ha merőben eltérően viselkedik a normálistól, az nem alkalmas a társas együttélésre se, nem, hogy párkapcsolatra.

2023. aug. 18. 21:19
 20/21 anonim ***** válasza:
63%

Szulokhoz jar heti 2x ebedre/vacsorara.

Anyja veszi a ruhait helyette.

Nem tudja,mennyi a rezsije a lakasanak,ahol lakik.

Hamar felidegesedik vmin.

Sokaig idegeskedi ,miutan elmult a vedzhelyzet.

Minden kisebb problemanol egy panikbelyzetet kreal.

Csenddel buntet.

A szulei bantalmazok es o nem veszi ezt eszre.

2023. aug. 19. 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!